Джина Стюарт е родом от Златния бряг и е един

...
Джина Стюарт е родом от Златния бряг и е един
Коментари Харесай

Не е за вярване! Баба на 50 години, без пластични операции, отвя всички плеймейтки

Джина Стюарт е родом от Златния бряг и е един от финалистите за Miss Maxim 2018. Тя е замайващ модел, има четири деца, което обаче изобщо не й попречи да отвее останалите претендентки в състезанието. Не е чудно, тъй като тази секси русокоска наподобява доста по-млада от възрастта си, оповестява Daily Mail.
 Снимка © Instagram / strawberriesandcream1
В същото време Джина, която има над 40 хиляди души в Instagram, е навършила 47 години. Година по-рано тя стана баба, а в този момент има 10-месечна внучка.
 Снимка © Instagram / strawberriesandcream1
Джина има двама сина и две дъщери на възраст 27, 25, 23 и 4 години.
 Снимка © Instagram / strawberriesandcream1
" Преди 10 години имах интервенция за увеличение на гърдите. Но в никакъв случай не съм си слагала ботокс или филъри, тъй като желая да остарявам красиво. Няма загадка на младостта ми. Животът е прекомерно къс, по тази причина приемете себе си. ", твърди Джина Стюарт.  Снимка © Instagram / strawberriesandcream1
Моделът споделя, че желае да завоюва премията в размер на 10 000 $, с цел да подари тези пари на приятелката си, която неотдавна претърпяла удар. В профила си участничката споделя, че нейното най-хубаво качество е възприятие за комизъм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР