Гери Малкоданска посрещнала запомнящо се 34-тия си рожден ден, който

...
Гери Малкоданска посрещнала запомнящо се 34-тия си рожден ден, който
Коментари Харесай

Гери Малкоданска чукна 34 години, а вече е с ботокс в челото

Гери Малкоданска посрещнала запаметяващо се 34-тия си рожден ден, който бе на 12 април, похвали се самата тя едвам неотдавна при своя медийна изява. Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за повторно в майчинство, означи празника си в Дубай с обичаните си хора – майка си Венета, мъжа си – интериорният дизайнер милионер Алекс Ковачев, и двете им деца.

 

След това Гери, която май ще се върне в малкия екран в близко бъдеще, имаше още две пътувания с половинката си, при които съчетаха романтиката с работа. Откакто се задоми с Алекс Ковачев, Малкоданска попива скъпи познания за специалността му. Освен че се включва в популяризирането на компанията му, чаровната синоптичка е и много сполучлив инфлуенсър, който натъртва таман в региона на интериорния дизайн. От известно време е ангажирана и с първокласен магазин за мебели и аксесоари за дома, в който се оферират единствено маркови артикули, чиито цени, разумно, не са за всеки джоб.

Навръх празника на Гери, мъжът й показа кадър в обществената мрежа, за който двамата театралничат в плътна прегръдка, посред пустинята. Тогава те не споделиха детайлности, въпреки да беше явно, че са избрали екзотична дестинация за празника й. Тези дни стана ясно, че Гери трябвало да посрещне 34-тия си рожден ден в България. Пътуването до Дубай било планувано от дълго време, като Малкоданска отишла с децата си – Лео и Белла, и майка си. Алекс имал доста задължения и не съумял да отлети с тях. Затова концепцията била да се съберат в София за празника на Гери. Алекс обаче скрито удължил билетите на всички и дошъл в Дубай ден преди рождения ден на обичаната си, тъй че го отбелязали в арабското емирство.

Макар че е към момента много млада, а и се слави с копринената си кожа, Гери Малкоданска наподобява не се е въздържала и се е възползвала от достиженията на разкрасителната промишленост . От последните й видеа в инстаграм проличава, че къдрокоската е изпънала челото си, евентуално с ботокс. Съмненията пораждат най-много, когато Гери показва страсти. Тогава нито една бръчица не се появява на челото и към очите й, както би било всекидневно даже при по-млади дами.

Иначе е понятен стремежът на Малкоданска да поддържа юношески тип и изрядна визия, поради професионалните й занимания. Освен че бе синоптик, преди да излезе в майчинство, Малкоданска се изявява много сполучливо като инфлуенсър. Отдала се и на магазина, който с екипът на компанията на мъжа й откриха наскоро. Гери сигурно се е повлияла от обичания си, с цел да навлезе в бизнеса, само че и самата тя постоянно е имала интерес към стилните трендове в интериорния дизайн и аксесоарите за дома. Както евентуално се подразбира, цените в шоурума са много внушителни, само че пък въпреки всичко се оферират единствено дизайнерски артикули. С работата си в първокласния шоурум, Гери Малкоданска ненапълно сбъдва детската си фантазия. Като дребна тя считала, че идеалната работа за нея е да бъде магазинерка. Представяла си по какъв начин посреща клиенти на касата и написа значими неща на амбалажна хартия.

Гери ловко балансира сред фамилията и работата с поддръжката на мъжа си . Двамата постоянно демонстрират схващане, когато единият е по-ангажиран, и си оказват помощ взаимно. Незаменима опора им е Венета - майката на синоптичката. Така че младото семейство разчита на нея, а не на детегледачка, най-много, когато пътуват, въпреки че Гери и Алекс постоянно взимат и децата си. В началото на годината бяха на почивка с друго звездно семейство – продуцентът Андрей Арнаудов, брачната половинка му Емануела Толева и синът им Васил. Компанията избра екзотична дестинация, пролича от фотосите им, само че не разкриха къде тъкмо са плажували през януари. След като посрещна рождения си ден в Дубай, Гери и Алекс бяха на работно пътешестване до Милано. Преди дни пък се завърнаха от Ню Йорк. Не стана явен мотивът за това им пътешестване до Америка, само че пък се похвалиха, че е съвпаднало с рождения ден на Алекс.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР