Дженифър Лопес и Шакира ще пеят в почивката между полувремената

...
Дженифър Лопес и Шакира ще пеят в почивката между полувремената
Коментари Харесай

Джей Ло и Шакира ще пеят в почивката на Супербоул

Дженифър Лопес и Шакира ще пеят в почивката сред полувремената на финала на шампионата по американски футбол "Супербоул " на 3 февруари в Маями, оповестиха международните осведомителни организации.

Шоуто продуцира компанията "Рок нейшън " на Джей-Зи.

Двете суперзвезди, които пеят и на испански, и на британски език, оповестиха новината, като разпространиха в обществените мрежи фотография, на която стоят една до друга.

"Ще подпалим света " - написа Дженифър Лопес към нея.

"По-хубаво от това не може да бъде. Толкова се вълнувам да се кача на сцената на "Супербоул " - добави Шакира.

Двете певици имат огромен триумф и в поп, и в латино класациите - с доста шлагери и албуми. Лопес издаде първия си албум през 1999 г и оглави класацията на Билборд за сингли с песни като "If You Had My Love " "All I Have ". Неотдавна тя приключи турнето за 50-ата си годишнина. Новият й филм "Да свалиш Уолстрийт " е толкоз сполучлив, че може да се включи в конкуренцията за премиите "Оскар ".

Шакира издаде първия си албум през 1991 година Големият й триумф пристигна с "Laundry Service " през 2001 година, от който са шлагерите "Whenever, Wherever " и "Underneath Your Clothes ". Тя оглави класацията на "Билборд " за сингли с "Hips Don't Lie ".

"Тези две забележителни изпълнителки вършат казус и демонстрират какъв е пътят на шоуто. Убедени сме, че шоуто ще бъде необикновено и дълго няма да бъде повторено " - сподели Тод Каплан, вицепрезидент на "Пепси ".

Шоуто ще бъде излъчено онлайн по телевизия "Фокс " и в 180 страни.

Миналата година хедлайнер на шоуто в полувремето на финала за "Супербоул " беше групата "Марун 5 ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР