Дженифър Гарнър - бившата съпруга на Бен Афлек, с която

...
Дженифър Гарнър - бившата съпруга на Бен Афлек, с която
Коментари Харесай

Как прие Дженифър Гарнър сватбата на Бен Афлек и Джей Ло

Дженифър Гарнър - някогашната брачна половинка на Бен Афлек, с която имат три деца, е в прелестни връзки с артиста. Преди време стана ясно, че актрисата е " изцяло благосклонна " към протичащото се и приема напълно връзката сред Джей Ло и Бен Афлек.
 Бен Афлек, Дженифър Гарнър и по какъв начин артистът прекара време със сина си Сам
Бен Афлек още веднъж с Дженифър Гарнър и сина им

Актьорът се отдаде на занимания със фамилията

Въпреки това тя не участва на втората женитба на някогашния си и певицата, която те проведоха преди броени дни, с цел да отпразнуват любовта си със фамилията и приятелите им. 

Вместо това Дженифър Гарнър посети един от магазините от веригата Sam " s Club. Бившата госпожа Афлек беше снимана от папараци във очевидно положително въодушевление, докато пазаруваше в магазина в Южен Чарлстън, Западна Вирджиния, малко преди 16:00 часа в събота, 20 август. 

От фотосите се вижда че 50-годишната Гарнър носи ежедневна синя тениска, раирани ленени панталони и маратонки. Тя е в компанията на татко си и нейн другар. 

Пазаруването на Гарнър се случва почти по същото време, когато започнаха празненствата в Райсборо, Джорджия, за втората женитба на Бен Афлек и Дженифър Лопес.

Трите деца на Гарнър и Афлек - Вайълет Ан Афлек, Серафина Роуз Елизабет Афлек, Самюъл Гарнър Афлек, бяха при татко си , с цел да видят как той още веднъж споделя " Да " на артиста на " Let " s Get Loud ", този път в обилния му парцел в Джорджия.

По-рано беше обявено, че Гарнър ще пропусне церемонията поради запълнения си график, който по всичко проличава не е чак толкоз претрупан, колкото се говореше, разясняват от Page Six.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и всичко, което би трябвало да знаем за втората им публична женитба
Ето по какъв начин мина втората женитба на Джей Ло и Бен Афлек

Всичко, което би трябвало да знаем за формалната им гала

Тридневното " интимно празненство за фамилията и приятелите " на Афлек и Лопес стартира с репетиционна вечеря в петък, 19 август, която беше за малко помрачена, когато майката на звездата от " Добрият Уил Хънтинг " беше откарана по неотложност в болничното заведение, откакто без да желае си поряза крайници. И макар тези леки неприятности, сватбата им мина повече от приказно. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР