Роботи със силиконови гърди и по долни гащи атакуват чалга!Не

...
Роботи със силиконови гърди и по долни гащи атакуват чалга!Не
Коментари Харесай

Надарени моми-роботи - хит в чалга заведенията

Роботи със силиконови гърди и по долни гащи нападат чалга!

Не става въпрос за изкуствен интелект, а за напълно същински девойки, които се преобразяват с извънземна визия във фолкзаведенията.

Робопревъплъщенията са същински шлагер сега, като танцьорки по чалготеките пъчат едри бюстове отдолу под шлемове и костюми. Задължително изискване е лицата им да не се виждат, което разумно насочва погледите на почерпените посетители към интимните области. Момчета също влизат в облиците на роботи, само че при тях няма голотии, до момента в който при нежния пол силиконовите гърди са главен акцент.

Периодично в чалга културата се появяват разнообразни превъплъщения, които нямат нищо общо с кръшния род и даже на моменти стоят необичайно в нощите клубове. Така през предходната година най-популярното извънземно в историята на малкия екран - Алф, мяташе кючеци в Студентски град в столицата. Пришълецът от Мелмак интензивно се включваше в купона, като лудо въртеше задни елементи на най-пиперливите чалга части. Купонджията Алф беше и същински сваляч, като девойките безусловно се редяха на опашка за фотография с него, а извънземното не пропускаше опция да ги гушне. Маскираният като Алф се закачаше с девойки, обикаляше на сцената и създаваше безусловно извънземна атмосфера, припомня " България през днешния ден ".

Месеци по-рано Васко Жабата от вселенския шлагер " Комбайна вършачка " на оркестър " Камчия " се появи в столичните нощни заведения, където забавляваше гостите. Чутовното творение се изявяваше на сцената паралелно до полуголи девойки в камуфлажно долни дрехи, за които не стана ясно дали пресъздават Цеца Мецата, или са просто танцьорки, привличащи внимание с телата си. Костюмът на Васко Жабата включва гигантска глава с несъразмерни очи, както и тяло, покрито със зелен окосмен плат. Единствено ръцете, които се подаваха на две места, издаваха, че под костюма има човек, който се впускаше във вихъра на танците.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР