В предаването Панорама по БНТ Ивайло Вълчев, каза че влизат

...
В предаването Панорама по БНТ Ивайло Вълчев, каза че влизат
Коментари Харесай

Кандидати за евродепутати в "Панорама": ЕС да бъде съюз на нациите

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Ивайло Вълчев, сподели че влизат в тази борба с концепцията, че Европа и България имат мощна потребност от връщане на здравия разсъдък в политиката. „ Има потребност от това решенията да са практични и да не са плод на идеология, не да се основават проблеми, а да се търсят решения за това, което в действителност вълнува хората ".

Ние влизаме с съответни стремежи, които биха могли да се свършат, безапелационен е Вълчев. „ Решения и за живота в Европа, и за живота в България ".

Не сме били в Екологичен потенциал, виждаме се по-скоро в консервативното крило, може би там, където са сега Вътрешна македонска революционна организация, съобщи Вълчев. „ Имаме неща, които ни препращат най-много към тази група, ние виждаме изгодите и бъдещето на Европейски Съюз, въпреки всичко държим на обичайни полезности, от които сегашната политика на този съюз, като че ли бяга ".

От своя страна Илхан Кючук, сподели че ще има доста диалози за бъдещето на Европа и мястото на България в това бъдеще. „ 70% от българите чакат България да влезе в Шенген ".

Големият въпрос е по какъв начин да се върнем назад към хората, добави Кючук. „ Важният диалог за бъдещето на Европа минава и през националния спор. Политиката за Европа и България е една политика. Всяко едно законодателство в Брюксел, се отразява върху всеки един български жител ".

Брюксел не диктува, разпоредбите са такива, ние участваме в този съюз дружно с всички останали страни и решенията ги взимаме отново дружно, безапелационен е Кючук.

Членството в една или друга политическо семейство в Екологичен потенциал минава през ясна оценка за това каква политическа партия е националната, изясни Кючук.

Андрей Новаков, съобщи че той и сътрудниците от ГЕРБ имат една задача и тя е да върнат България още веднъж на масата на договарянията в Брюксел. „ Защото, в случай че не си на масата на договарянията, нормално си в менюто ".

Бяхме привикнали да виждаме българския министър председател паралелно с немския, с френския, само че това за жалост е зад тила ни.

Трябва да покажем, че може да ни се има вяра, тъй като сега България е непредвидим сътрудник и нашата съществена задача ще бъде да създадем България още веднъж сътрудник, с които може да се работи.

При нас конспирация няма къде да принадлежим, съобщи Новаков. „ Мария Габриел е с нас, тя беше на откриването на нашата акция, тя взе участие в политическия развой, тя е част от ГЕРБ, от нашия екип, който се занимава с външната политика. "

Ние принадлежим към европейските християндемократи още от самото ни основаване, безапелационен е Новаков. „ Ние отиваме там не да разясняваме проблеми, а да ги решаваме ".

Ангел Джамбазки, сподели че в името на отбрана на българските жители, на българските превозвачи, енергетици. „ Да не ни натрапват агитация, която не е наша, да не ни натрапват кой е мама и тати, в името на това българите в Македония да бъдат естествени жители, а не жители втора употреба. В името на това България да имаме опцията и правото да защитим своето национално съзнание ".

В името на това да нямаме началници в Брюксел, единственият шеф би трябвало да бъде единствено и само българския поданик. „ Европейски Съюз да бъде съюз на нациите ".

Нашите резултати са част от биографията ни, от това какво са видели българските жители, няма от какво да се срамим там, изясни Джамбазки. „ Нека да изчакаме и да забележим какъв ще бъде изборът на българските жители ".

Румен Гечев, съобщи че мотото на Българска социалистическа партия в акцията за Европейски Съюз и това мото е „ Достойна България в кротичък и мощен Европейски Съюз. "

При министър председател социалист България подаде молба за участие и стана член на Европейски Съюз.. „ Всички стратегии на Българска социалистическа партия се вършат с естетика със законите на Европейски Съюз "

Аз от 10 година в Народното събрание работя в бюджетна комисия и нашите закони са в унисон с директивите на Европейски Съюз, добави Гечев. „ Тези наставления би трябвало да дават отговор и на българските условия. "

Устойчивото развиване е залегнало в стратегиите на Европейски Съюз, тъй че се усещаме способени в тази сфера.

Българска социалистическа партия не се е отказало от евродепутатите си, а те се отхвърлиха, тъй като те трябваше да идват всеки месец да идват и да се посъветват с управлението на Българска социалистическа партия, което те не вършиха, изясни Гечев. „ Българска социалистическа партия отива в Европейски Съюз в едно семейство, което е от самото основаване на Европейски Съюз, това е ПЕС, където Българска социалистическа партия интензивно взе участие в техните разработки ".

Даниел Лорер, сподели че призванието на ПП-ДБ е, че желаят мощна България в мощна Европа. „ България на европейски приходи и обезпечена сигурност. Европа на мощна стопанска система, Европа, която може да пази своя интерес, която може да подсигурява личната си сигурност. Това ще бъдат тематиките, по които ще работим в идващия Екологичен потенциал. "

Важно е да споделим, че въпреки и невидимо за българските жители, над 50% на работата на българския парламент касае евродирективи, които се трансформират в български закони. „ Затова в Екологичен потенциал се кове ориста на европейския континент и на България ".

Нашата позиция в България ще следва и позицията в Екологичен потенциал, изясни Лорер. „ Ние сме една център-дясно партия и една центристко-либерална партия. Ние планираме за Екологичен потенциал е сходно. Демократична България отиват в ЕНП, а ние при либералите. Политическа партия имаме най-тесни контакти с „ Обнови Европа " на Макрон и ще продължим с тях, тъй като с тях имаме доста сходни позиции.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР