Родителите на момичетата добрали се до финала на Ергенът се

...
Родителите на момичетата добрали се до финала на Ергенът се
Коментари Харесай

Семействата на трите руси финалистки от Ергенът подплашиха Алек

Родителите на девойките добрали се до финала на „ Ергенът ” се срещнаха с възможния си шурей

В последния епизод на сантименталното шоу, който е другата седмица ни следва да забележим родителите на Маги, Йоана и Надежда. Които им следва среща с мъжът, който е избрал дъщерите им за финалистки и може да си тръгне с една от тях, като негова бъдеща младоженка.

Само, че от филмовия откъс, който ни показаха нощес се разбра, че Алек е бил респектиран от фамилиите на трите си кандидатки. Той съобщи, че се усеща все едно е на сцена и би трябвало да се покаже в най-хубавия си възможен  тип и да завоюва вниманието на бъдещите си тъст и тъща. Може би това му се видя по-трудна задача от тази да завърти главите на девойки по време на шоуто.

Бизнесменът се усети какво го сполетя малко преди да връчи на родителите скъпите дарове, които им бе подготвил авансово.

В имението на любовта фамилиите на девойките предизвестиха ергена, че няма да одобряват да си играе с възприятията на дъщерите им. А таткото на Маги непосредствено го предизвести, че е доста  отчаян за момента и го посъветва да направи верен избор.

Майка й беше по дискретна и се поинтересува единствено дали е почтен към нея.

Мнението на родителката на Йоана не беше по-различно от това на фамилията н Маги. Тя показа с Алек, че няма да допусне той да нарани възприятията на щерка й.

В тоя миг на ергенът му се обясни какво тестване с нараснала компликация му предстои  да напеави и призна, че изборът му ще е сложен. Искам да науча по какъв начин ще свърши всичко, сподели Надежда. И е уверена, че ще избере нея, тъй като доста го обича. Йоана също бе оптимистично настроена и се надява тя да е изборът му. Само Маги, която потисна страстите си умно заключи: ”Изборът е негов, а сърцето му няма да го излъже! ”
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР