По време на фестивала в Кан, който се провежда в

...
По време на фестивала в Кан, който се провежда в
Коментари Харесай

Триумфът на Кевин Костнър в Кан - с 5 от децата си и 7-минутни овации заради Horizon: An American Saga

По време на фестивала в Кан, който се организира сега, своята премиера имаше и новият филм на Кевин Костнър. След прожекцията на Horizon: An American Saga режисьорът и артист получи седемминутни аплодисменти, които го разчувстваха до сълзи.
 10 минути овации за Селена Гомес в Кан - премерата на Emilia Perez и сълзите, които не скри
10 минути овации за Селена Гомес в Кан - премерата на Emilia Perez и сълзите, които не скри

Ето я звездата на вечерта

Филмът е един от най-мащабните и значими планове, лишили години на Кевин Костнър за основаването му. А в по този начин значимия миг за представянето му пред публиката в Кан са го подкрепили пет от.

На аления килим артистът е театралничил за фотоси с пет от седемте си деца - дъщерите си Ани (40 г.) и Лили (37 г.), които има от първата си брачна половинка Синди Силва, както и Кейдън (17 г.), Грейс (13 г.) и Хейс (15 г.), които пък са от.
 Снимка 665771

На събитието не са участвали синовете му Джо (36 година, от Синди Силва) и Лиъм (26 година, от Бриджит Руни). Бившата брачна половинка на Кевин Костнър -, също не е била на прожекцията на кино лентата, макар че в него актьорския си дебют прави синът им Хейс.

В скорошно изявление за Entertainment Tonight Кевин Костнър разкрива, че е кръстил сина си на героя, който играе във кино лентата.

" Името на героя ми е Хейс Елисън. И кръстих Хейс на този воин. Затова като го гледах по какъв начин пораства, си помислих: " Човече, по-добре да се захвана и да направя този филм ", добавя артистът.

Той не крие, че синът му даже не е трябвало да се явява на прослушване за ролята. Въпреки това  може само да го похвали за положителната работа и и отдадеността му към кино лентата.

" Той е доста добър в тази дребна роля, която направи. Ако го гледате, ще видите, мисля, че той има въздействие върху кино лентата ", споделя още артистът.
 Снимка 665775

За  знаем, че е написан и режисиран от Кевин Костнър, които е и в основната роля. Партнират му Сиена Милър, Днена Малоун, Аби Лий, Дейл Дикки, Том Пейн и други.
 Кевин Костнър след развода с Кристин Баумгартнер - новото начинание на артиста
Кевин Костнър отваря нова страница след развода

А в този момент накъде

Действието в уестърн драмата се развива в интервала преди и след Американската революция, описвайки експанзията на Американския Запад. Обхващайки четирите години на Гражданската война (от 1861 до 1865 г.), историята води публиката на самобитно странствуване през една воюваща със себе си страна. Събитията са показани през гледната точка на фамилии, другари и врагове, които са в търсене на смисъла и смисъла на това да установиш Съединените американски щати.

Horizon: An American Saga ще се разгърне в четири елементи, първата от които се чака по кината в края на юни. Втората част следва през август.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР