Диона и Галин официално се разделиха. Рапърката напусна продуцентската му

...
Диона и Галин официално се разделиха. Рапърката напусна продуцентската му
Коментари Харесай

Диона за Галин: Врътна ми педерастки номер

Диона и Галин публично се разделиха. Рапърката напусна продуцентската му компания и макар, че описаха разлъката с другарски усеща, в сектора се приказва, че не е била напълно без пререкания. Говори се даже, че се е стигнало до замяна на остри реплики и даже обиди. Пред свои другари Диона даже декларирала, че „ Галин й врътнал характерен педерастки номер”.

Двамата оповестиха професионалната разлъка малко откакто Диона призна за любовта си с Тодор Димитров, по-известен като Торино, който има собствен музикален лейбъл. Нищо чудно Диона да възнамерява отсега нататък да работи с гаджето си, разискват я в сектора. За напрежението сред Галин и Диона се говореше от месец, само че едвам в този момент рапърката призна, че в реалност му е споделила „ чао”..

„ Време е да сложа край на спекулациите! Договорните ми връзки с „ Алфа Мюзик” завършиха по взаимно единодушие! Благодарна съм за взаимната ни работа и всичко, което постигнахме за тази една година! Пожелавам им триумф! От през днешния ден нататък съм самопродуциращ се реализатор, очаквайте доста нови неща”, разгласи Диона в обществената мрежа. Галин пък бе измежду първите, които й пожелаха триумф в коментар, на който Диона отвърна също толкоз спестовно с „ Благодаря!”. Галин също оповести раздялата с изпълнителката на „ Къде си” в обществената мрежа, като посочи, че договорните им връзки завършили по взаимно единодушие: „ Благодарни сме за взаимната ни работа и всичко, което постигнахме за тази една година! Пожелаваме на Диона триумф!”.

Какво двуличие!

Съвпадение или в противен случай, само че единствено броени дни преди оповестяването на тази професионална разлъка, Диона се появи с новото си гадже. Певицата показа няколко фрагмента с Тодор Димитров, по-известен като Торино, а любовта им показа с цитати. „ Веднага щом те видях разбрах, че ни следва същинско приключение”, от „ Мечо Пух”, и „ Ако знам какво е любовта, то е поради теб”, Херман Хесе, употребява Диона в обяснението си в обич. По-рано пък показа друга фотография с Торино, към която написа: „ Намерих го”, и постави сърчице. В сектора към този момент се приказва, че новата й връзка може да е в основата на внезапния завой, който прави в кариерата си. Нищо чудно, скоро Диона да стартира работа с гаджето си, който има музикален лейбъл с сътрудника си Пашата, какъвто е артистичният му псевдоним. Други допускат, че Диона ще съчетае смяната със завръщане към рапа, с който започва, а след това мина към попфолка, писа Уикенд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР