Димитър Господинов-Гуспата, познат от своите участия във Фермата, ще става

...
Димитър Господинов-Гуспата, познат от своите участия във Фермата, ще става
Коментари Харесай

Участник от Фермата се раздели с жена си и направи бебе на друга

Димитър Господинов-Гуспата, прочут от своите участия във " Фермата ", ще става татко за трети път.  Приятелката му Славия е бременна,а  новината пристигна като гръм от ясно небе за неговите почитателите, че даже и за фамилията му.

За нея това е първо дете, като двойката чака момиченцето при започване на пролетта. В обществените мрежи го попиляха, че е зарязал фамилията си и е направил дете на любовницата. 

Припомняме, че скандалният риалити воин изненадващо се раздели със брачната половинка си и се похвали с нова обич. " Бебето се случи няколко седмици след прибирането ми у дома след " Фермата ", тъй че всичко е наред. Мажена следи бременността “, показа Гуспата.

Митко към този момент има две прелестни деца - наследник и щерка. Говори намерено за тях и редовно споделя щастливи фрагменти, на които са дружно. Зрителите добре познават сина му Ивайло, неговата история и всичко това, което стои зад думите:  " Без кураж, няма популярност. "

Той разгласява за първи път в Инстаграм видео от момента, в който предлага брак на Славия. Това се е случило два дни след напускането на " Фермата " 8 на връх Червен в Тетевенския Балкан.

„ Бях купил пръстена още преди " Фермата " и той просто чакаше верния миг. Реших да го дам по време на тази чудесна разходка до върха. През 2023 година ще има женитба “ – разкри ни Гуспата.

" Нашата обич ще си има име и живот ", написа в персоналния си профил в Инстаграм Димитър Господинов-Гуспа за новата наслада в живота си. Новината се оказа за някои не толкоз радостна и нападнаха Митко с неприятни мнения. Той им отвърна единствено, че не би трябвало да бъдат злобни и да не гледат в непознатата чиния.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР