Дим отново е причината за намалена видимост на автомагистрала Тракия.

...
Дим отново е причината за намалена видимост на автомагистрала Тракия.
Коментари Харесай

Дим отново се стеле над Тракия в района на Ихтиман

Дим още веднъж е повода за понижена видимост на автомагистрала " Тракия ". Поради тази причина е въведено ограничаване в скоростта до 50 км/ч, в сектора от км 44 до км 50 на Автомагистрала " Тракия ", в двете направления, заради понижена видимост.

Това е регионът към Ихтиман, където на 5 юли имаше тежка верижна злополука с 40 автомобила. 

От Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) предизвестяват водачите да се движат с нараснало внимание. 

Заради случая на автомагистралата прокуратурата разгласи, че търси водачи, които заради нехайство са причинили злополуката. Според държавното обвиняване незнаен причинител, който по несъобразителност е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, е в основата и на два случая на автомагистралата в понеделник в двете направления.

Досъдебното произвеждане е формирано по текст от Наказателния кодекс, който планува наказване за причиняване на злополука след приложимост на алкохол или наркотични субстанции, след което деецът е напуснал мястото на злополуката.

Екоминистърът Нено Димов разгласи, че в случай че се потвърди, че сметището има нещо общо с злополуката, при която пострадаха 30 души, страната ще форсира дейностите по рекултивиране на сметището.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР