Десислава Радева не е шофирала колата, която е била спряна

...
Десислава Радева не е шофирала колата, която е била спряна
Коментари Харесай

Каракачанов: Радева не е шофирала колата на НСО, МВР изяснява кой е карал

Десислава Радева не е карала колата, която е била спряна за инспекция от полицейски патрул. Това сподели в предаването „ Лице в лице” вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

Той разясни, че служителите на реда не са забелязали лампите на автомобила на НСО, които може и да не са били включени. Тъй като това е огромна кола със затъмнени стъкла и това става вечерно време, са тръгнали след тях. При всеки случай, когато мине кола с тъмни стъкла и не е със специфичен режим на придвижване, тя се ревизира, разясни Каракачанов.

По думите му след това всичко се е изяснило, когато са видели, че това е кола на НСО и в нея се вози първата дама Десислава Радева.

Днес е трябвало да има среща сред Министерство на вътрешните работи и НСО, с цел да се обясни въпросът, с цел да няма сходни недоразумения.

По мотив голям брой запитвания от медии, пресцентърът на Министерство на вътрешните работи прецизира, че в хода на полицейска интервенция, в региона на НДК нощес е осъществена инспекция на автомобил на НСО, обслужвал охранявано лице.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов е разпоредил инспекция, която да обясни всички условия по случая.

Според изнесена от медии информация, патрулки на столично районно управление (на МВР) преследвали кола на НСО на Десислава Радева, тъй като автомобилът не се подчинил на стоп палка.

От пресслужбата на президента Румен Радев потвърдиха пред Блиц, че знаят за случая и сега правят инспекция, с цел да уточнят събитията към него.

"Назначена е инспекция, с цел да се разбере фактически дали е имало подобен случай и кой е взел участие в него ", разкриха от президенството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР