20-годишен младеж осуети извършването на грабеж на възрастна жена в

...
20-годишен младеж осуети извършването на грабеж на възрастна жена в
Коментари Харесай

Добрият пример: Младеж осуети грабеж на възрастна жена

20-годишен юноша осуети осъществяването на обир на стара жена в Димитровград. Момчето е самоуверено се е присъединило в преследването и задържането на предполагаемия причинител. 

Случаят е от събота (11 май). В 13:10 часа в районното ръководство е получен сигнал, че на улица " В. Друмев " в града е била нападната и ограбена 69-годишна жена.

Нападателят издърпал и взел дамската ѝ чанта с персонални документи, 120 лв., мобилен телефон и дебитна карта, след което побягнал в незнайна посока, оповестява Българска телеграфна агенция.

 За 10 лв.: Нападнаха и ограбиха неработоспособен в асансьор в Монтана България 2 мин. За 10 лв.: Нападнаха и ограбиха неработоспособен в асансьор в Монтана  Нападнаха и ограбиха възрастен мъж в центъра на Велинград, взеха му 50 лева Тази сутрин 2 мин. Нападнаха и ограбиха възрастен мъж в центъра на Велинград, взеха му 50 лева  Кадри от грабежа в Благоевград, осъществен от мними служители на реда (ВИДЕО) България 1 мин. Кадри от грабежа в Благоевград, осъществен от мними служители на реда (ВИДЕО)  Мъж ограби 88-годишна жена, откакто ѝ България 1 мин. Мъж ограби 88-годишна жена, откакто ѝ " оказа помощ " с багажа  За 10 лв.: Нападнаха и ограбиха неработоспособен в асансьор в Монтана България 2 мин. За 10 лв.: Нападнаха и ограбиха неработоспособен в асансьор в Монтана  Нападнаха и ограбиха възрастен мъж в центъра на Велинград, взеха му 50 лева Тази сутрин 2 мин. Нападнаха и ограбиха възрастен мъж в центъра на Велинград, взеха му 50 лева  Кадри от грабежа в Благоевград, осъществен от мними служители на реда (ВИДЕО) България 1 мин. Кадри от грабежа в Благоевград, осъществен от мними служители на реда (ВИДЕО)  Мъж ограби 88-годишна жена, откакто ѝ България 1 мин. Мъж ограби 88-годишна жена, откакто ѝ " оказа помощ " с багажа

Свидетел на случилото се било 20-годишно момче от града, което без да губи време пресрещнало 23-годишния причинител на 50 метра от мястото на закононарушението.

Нападателят бил познайник на полицията. След довеждането му в ръководството, той признал дейностите си и е бил арестуван до 24 часа по формираното досъдебно произвеждане, допълват от полицията.

Последният грабеж в Димитровград е от пети март, когато маскиран с качулка 35-годишен мъж атакува на улицата 68-годишна жена и открадна портмонето ѝ.

Впоследствие уличеният за закононарушението Никола Динев получи мярка за неотклонение задържане под стража в Окръжния съд в Хасково. 

 

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР