Българският национал Доминик Янков влезе като резерва в 63-ата минута

...
Българският национал Доминик Янков влезе като резерва в 63-ата минута
Коментари Харесай

Янков игра 30 минути срещу Лео Меси в САЩ

Българският национал Доминик Янков влезе като запаса в 63-ата минута за своя отбор Монреал в шампионата на Американската Мейджър-лига (МЛС) против Интер Маями, в чиито редици бяха  мегазвездите Лионел Меси, Луис Суарес и Серхио Бускетс. Монреал изненадващо поведе с 2:0 с голове на Брис Дюк (22) и Жюл-Антони Вилсен (32), който асистира за първия гол.  
Гостите от Флорида изравниха в края на първата част. Матиас Рохас (43) понижи от свободен удар от 28 м, а Суарес (45+3) изравни с 11-ото си попадение през сезона. " Канибала " с десния крайник прати топката в мрежата след осъществяване на ъглов удар. Победата на Интер обезпечи резервата Бенджамин Кремаски (59) след пас на Рохас. Три минути по-късно на терена се появи Доминик Янков, който смени голмайстора Вилсен, само че тимът му не съумя да си върне самодейността в резултата.
Мегазвездата Лионел Меси – осемкратен притежател на Златната топка като най-хубав състезател в света, напусна за малко терена в края на първото полувреме, поради проблем с лявото си коляно. В 40-ата мин. той беше сритан на тъча от бранителя Джордж Кембъл и самичък потегли към пейката на отбора си, викайки доктора. След къса интервенция обаче Меси се върна на терена и доигра мача.
Монреал е на 12-о място в Източната конференция на МЛС с 12 т. от 11 мача, до момента в който Меси и Интер Маями са на върха с 27 т. от 8 победи, 3 равенства и 2 провали, като водят с 3 т. пред Синсинати.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР