За последните години българите загубиха 30% от спестяванията си. Безотговорното

...
За последните години българите загубиха 30% от спестяванията си. Безотговорното
Коментари Харесай

Синя България е тук, за да спре обедняването

За последните години българите изгубиха 30% от спестяванията си. Безотговорното изтегляне на заеми и разпределяне на пари докара до висока инфлация и понижаване на покупателната дарба на доста българи. Същите партии, които натрупаха големите държавни задължения, в този момент приказват за повдигане на налозите, вместо да търсят способи за повишение растежа на стопанската система.

Синя България предлага единственото вярно решение, което по едно и също време ще увеличи приходите на хората и ще даде опция за понижаване на налозите. Това е освобождение на стопанската система и частната самодейност от държавна интервенция. Държавата стопира да раздава нашите пари на доближени компании за некачествени градежи. Тези планове се поемат от частни капитали, вместо от държавни разноски. Това ще понижи фрапантно корупцията и ще отстрани опцията да се крадат милиарди от парите на данъкоплатците. Истинската битка с корупцията се води с изваждане на страната от стопанската система, незабавна и транспарантна приватизация, свободна частна самодейност без чиновнически рекет.

Държавата би трябвало да спре да харчи повече, в сравнение с изкарваме и вместо това да обезпечи опция за бърз стопански напредък и да подтиква частната самодейност. Вместо да хвърля парите ни в некачествени пътища, страната ще ги влага в съвременно опазване на здравето и качествено обучение. Нашите пари, би трябвало да обезпечават съответна здравна грижа за родителите и децата ни, би трябвало да отиват за съвременна учебна среда и развито новаторско обучение. Екипът на Синя България знае, че единствено десният път е верния.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР