Да не би Анелия да се е разделила с гаджето?,

...
Да не би Анелия да се е разделила с гаджето?,
Коментари Харесай

Анелия май се раздели с гаджето

Да не би Анелия да се е разделила с гаджето?, този въпрос терзае феновете й в последните дни.

Повод даде самата певица, откакто показа пост на профил, основан от някои от тях. Става дума за фотография, за която май театралничи Анелия, само че не може да се каже с акуратност, защото е в тил. Така или другояче, не фотосът, а коментарът е значителен. „ Време е за един шлагер в жанр Емануела отдаден на раздялата, Ани! Ние те обичаме и знай, че твоят човек ще се появи! ”, написали се почитатели на певицата към фрагмента.

Тъй като изпълнителката на „ Няма драма ” е споделила поста в своя профил в инстаграм, незабавно се появиха догатки, че евентуално по този метод да известява феновете си за разлъката в персоналния си живот.

Анелия, която има пораснала щерка Ивон от брака си с предприемача Коко Динев, имаше връзка с загадъчен мъж от няколко месеца, само че по този начин и не пожела да разкрие самоличността му. В светските среди незабавно се заприказва, че върти обич с милионера Любомир Захаринов, който се занимава с хазартен бизнес. Дали таман той е спечелил сърцето на певицата, още е тайнственост. Факт е обаче, че Анелия напряко сияеше от благополучие, когато призна, че има нова обич. Тогава певицата дори показа, че се е изнесла от къщата си в покрайнините на столицата и се е нанесла в жилището на обичания си. Дали към момента живеят дружно и са все по този начин влюбени, следва да се разбере.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР