Да, аз съм зависима от алкохола!. Това призна фолк певицата

...
Да, аз съм зависима от алкохола!. Това призна фолк певицата
Коментари Харесай

Алкохоличката Дебора губи хонорара си! Изхвърлената от „Биг Брадър” чалгаджийка няма да получи и стотинка

Да, аз съм подвластна от алкохола! ”. Това призна фолк певицата Дебора , откакто напусна „ Биг Брадър ”. Тя си е тръгнала още във вторник, отстранена наложително от продуцентите след скандал в къщата. Обявила е пред околните си, че не съжалява, тъй като не се е чувствала добре в шоуто, разбра HotArena .

Вероятно ще изгуби хонорара, контрактуван за присъединяване й. Зависимостта от алкохола и неспособността да издържи на изкушението на цялостните чаши са вгорчили живота на изпълнителката в Нови хан и са я създали неконтролируема . Тя твърди, че не съжалява за нищо, което е направила в къщата, даже за хонорара, който може да изгуби . Пред приятелите си споделила, че парите не са чак толкоз доста, че да не може да мине и без тях. Личният й комфорт бил по-голям от тях, писа „ Уикенд “.

Според околните й, казусът с алкохола се дължи на систематичния тормоз от страна на някогашния й към този момент другар – перничанина Сергей Сергиев. Изпълнителката беше с него в продължение на 7 месеца, четири от които – изпълнени с непрекъснато психическо и физическо принуждение. „ Почти всеки ден я биеше, наскърбяваше и заплашваше брутално. „ Курва ” и „ отпадък ” бяха най-меките дума, която използваше по неин адрес. Казваше, че ще залее с киселина и нея, и майка й, Дебора живееше в непрекъснат боязън ”, описват другари на някогашната Мис Северозападна България. Известно време тя крие всичко това с вяра, че нещата ще се оправят. Именно тогава се обръща към алкохола, с който най-малко за малко не помни проблемите си. В момента е приключена алкохоличка и има потребност от лекуване, безапелационни са познати на изпълнителката.

Това лято тя разкри за домашното принуждение , на което е била подложена. До момента обаче не е намирала сили да признае обществено за казуса си със мощните напитки, отключен в резултат на багра, изяден от Сергей. Излизането й от къщата на Големия брат евентуално предумишлено съответствува с новата ария, която Дебора пусна. В нея тя споделя личната си история с перничанина, като тук-там съвсем безусловно цитира думите, с които той я е обиждал и заплашвал. Клипът също е по персоналната й драма, само че ролята на мъжа е дадена на приятелката й Маги Бадер, която тази година стана Мис Плеймейт. Благодарение на това, видеото а не толкоз брутално, колкото би било като тъкмо копие на действителността.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР