Чувствате ли се една идея по-емоционално заредени днес? Това не

...
Чувствате ли се една идея по-емоционално заредени днес? Това не
Коментари Харесай

Астрологично явление отваря сърцата ни към по-добро: време е да излезем от зоната си на комфорт

Чувствате ли се една концепция по-емоционално заредени през днешния ден? Това не е инцидентно.

Днес Венерата в Козирог попадна в секстил с Нептун в Риби и ще остане там до 7-ми януари .

Нептун омекотява Венера в Козирог, трансформирайки я в освен това (Нептун се разширява) от обществена позиция или отговорност. Венера дава на Нептун гръбнак и опция за реализация в действителния свят. Всички тези хрумвания и фантазии, които смятате за леко неуместни, може би през днешния ден ще видите в друга светлина.

Секстилите са хармонични аспекти и даже креативен благоприятни условия. Възможно е да се натъкнете на нещо или да попаднете в обстановки, които ще отворят съцето ви и ще ви оказват помощ да се впуснете в без виновност в творчество, без значение какво е то.

Когато Венера в Козирог образува секстил с Нептун в Риби, това ви носи също и доста благоприятни условия да създадете контакти или да се присъедините към значим план. Нормално е или вие, или други към вас, да усещате въздействие, което ви прави по-състрадателни към другите. Не се изненадвайте, в случай че на фокус станат любовта, свързването и изразяването .

Не се опасявайте през днешния ден и в идващите 2 дни да излизате от зоната си на комфорт и да разширите прочувствения си потенциал.

Ако сте от хората, на които им е мъчно да разпознават, наименуват и да си признаят какво усещат, евентуално за вас това ще бъдат 2 нелесни дни. Не се тормозете, вие сте под надзор на това, което може да се случи с тях. Но имайте поради, че това е една доста потребна опция да се свържете с страстите си и да покажете накърнимост.
 Девизът на всяка зодия за 2022 година  Девизът на всяка зодия за 2022 година  Девизът на всяка зодия за 2022 година  Девизът на всяка зодия за 2022 година
Ако пък сте човек, който е обвързван добре с страстите си, е допустимо да усетите разширение на спектъра ви от страсти или задълбочаване . Няма мотив за паника: даже в случай че усетите, че ви идва допълнително, постоянно можете да се оттеглите за миг, само че се пробвайте да възприемете притока на усеща като опция да израснете.

Добър миг е и за рефлексия. Помислете си какво ви споделя това, което усещате, в каква посока желае да ви води и за какво.

Каквото и да решите да извършите с тези усеща, не ги игнорирайте. Те ще бъдат благосклонни към същността ви и посоката, която сте поели.

В рамките на тези дни доста от нас усещат света като едно цяло , което може да бъде мъчително, само че и доста скъпо и потребно: за това, което е светът и това, което сме самите ние. Воалът сред нас и другите е свален за миг, не се опасявайте да погледнете по какъв начин наподобява това.
 Най-благоприятните дни през януари  Най-благоприятните дни през януари  Най-благоприятните дни през януари  Най-благоприятните дни през януари
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР