Човекът на агент Шиши - Ангел Джамбазки, който се продаде

...
Човекът на агент Шиши - Ангел Джамбазки, който се продаде
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Родолюбка разнищи във Фейсбук предателския замисъл за “българска” партия в Македония!

Човекът на сътрудник Шиши - Ангел Джамбазки, който се продаде на ГЕРБ, мъти водата в този момент в Македония под гръмкия план "българска партия ". Огромна е заплахата това да се одобри за провокация от българите там, сигнализира във Facebook млада родолюбка с разрушителен разбор на популистките изхвърляния на патреотарите.

Ето какво написа Гергана С. в своя безмилостен разбор:

*Публикуваме без редакторска интервенция.

"Здравейте, българи!
Обръщам се към българските патриоти с ангажимента, че сте патриоти с основно "П ", а не псевдо такива. Понякога зад видимо благородни и патриотични дела се вършат опити да се разпространяват и популяризират на ниска цена в обществото някои персони (чист популизъм). Та, да си дойдем на думата... Навярно сте чули, че в БЮРМ ще бъде записана българска партия, която ще бъде публично показана в Парламента им. На пръв взор ще кажете: "Уау, какъв брой патриотично и далновидно. Крайно време беше. Това трябваше да стане от дълго време ". Да, по този начин е, само че... миг! Не бързайте да се радвате! Аз съм от тези хора, които най-вече милеят и обичат същински България и всичко българско. Всички сме съгласни, че Македония си е наша, нали? Всички желаеме да имаме топли връзки с братята ни от Вардарска Македония, само че благи съграждани, помислете добре преди да се радвате. Много постоянно такива планове са нож с две остриета. Дали няма да уплашим хората с българско съзнание в Македония, които в действителност обичат България? Дали това няма да се изтълкува там като провокация и да се схване от тях, както се възприе ДОСТ от нашите българомохамедани? Спомняте си- ДОСТ изплаши трезвомислещите наши мюсюлмански съграждани. Възможно ли е поради това, тази партия да получи обидно дребен избор и това да се употребява против нас- българите?
В началото на поста си ви обърнах внимание за популизма. Добре е да се знае и кой стои зад този план. Можете ли да познаете? Ще ви оказа помощ. Лицето на нашите родни псевдо патриоти... или господин Джамбазки. Помислете отново дали в действителност имаме съображение за наслада ние- същинските български патриоти. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР