Често ни утешава мисълта, че ангелите-хранители стоят на рамото ни

...
Често ни утешава мисълта, че ангелите-хранители стоят на рамото ни
Коментари Харесай

9 знака, че вашият ангел-хранител е до вас

 ангели-хранители

Често ни утешава мисълта, че ангелите-хранители стоят на рамото ни и ни следят и пазят в сложни моменти от нашия живот. Това ни дава надежа даже в най-мрачните времена и от време на време в действителност като по знамение заобикаляме бедите. 

Има доктрина, че ангелите-хранители са нашите обичани близки, които са напуснали този свят физически, само че остават с нас духовно. Те незримо участват до нас и се пробват да ни предпазят и предупредят. 

Какво свидетелства за това? Ето 9 признака:

1. Фигури в облаците

Като деца евентуално постоянно сте лежали на тревата и сте следили облаците, търсейки в тях познати форми. Но, в случай че до момента в който гледате небето, видите силуета на обичан, само че напуснал ви човек, това може и да не бъде случайност.

Духовете могат да употребяват облаците, с цел да ви предадат известие. Това може да включва по-общи признаци като непредвидени находки или пера или фотоси, които ви припомнят съответния човек.

2. Цветове

Малцина знаят, само че всеки ангел е обвързван с цвят, който дефинира неговата сила. И избирайки този цвят, ние можем да го поканим в живота си. А те могат да употребяват този цвят, с цел да ни подскажат, че са до нас. Ако внезапно започнете да виждате един и същи цвят на всички места, обърнете внимание на това.

3. Музика

Казват, че музиката е повсеместен език, допускащ да се поддържа връзка във всевъзможни култури и нации. А тя е способна да предава известия и от духовното царство. Имате ли избрана ария, която асоциирате с непосредствен мъртвец?

Можете да откриете, че не можете да изтикате избрана ария от главата си или забелязвате ария, звучаща на всички места, където отидете Това може да бъде нормално съвпадане, а може да бъде и обръщение от духовния свят.

4. Ангелска намеса 

Това е един от най-екстремните признаци. Става дума за хора, които в даден миг от живота си е нямало по какъв начин да се измъкнат от безнадеждна обстановка, в случай че не е било някакво ненадейно знамение. Например са закъснели за рейса и не са се качили на аероплан, който се е разрушил. Тези неща са образец за божествена интервенция. Те са образец, че някой ви пази.

5. Пеперуди 

Призната в доста религии и култури като знак на измененията и трансформацията, пеперудата е свеързана и с тези, които са били преди нас. Преминавайки към духовния свят, те постоянно могат да се върнат в онази форма, която ние познаваме. Могат да употребяват пеперуди, с цел да протегнат ръка и да ни оповестят нещо.

6. Животни

Обръщайте внимание на всичко, което се случва към вас, когато преживявате най-трудните времена в живота си. Ако сте прочувствено изтощени и забележите животно или птица, седящи наоколо, или даже приближаващи към вас, като че ли ви предлага поддръжка, то знайте – това е дух.

Понеже нашите ангели-хранители не всеки път могат да осъществят директна връзка с нас, те могат да ни окажат поддръжка посредством друго създание.

7. Бели пера

Белите пера от дълго време се считат за симптом на непорочност и мир, обвързван с наличието на ангели. Ако видите перо, лежащо на земят, смятайте, че това не е просто съвпадане. Незавимо дали ще решите да го видите или да го вземете и запазите, това перо може да е знак, че ангелите ви гледат.

8. Блясък светлина

Когато духовните същества идват в нашия свят от духовното царство, те не са физически същества като нас. Вместо това се демонстрират като сила, движеща се през нашия свят.

И до момента в който постоянно физически не виждате наличието им, можете да ги забележите с крайчеца на окото си. Това постоянно може да бъде искра светлина или мълния в периферното ни зрение.

9. Усещания

Макар че има доста физически, осезаеми признаци, които би трябвало да се вземат под внимание, в никакъв случай не подценявайте силата на личната си интуици и вашите първи усещания. Понякога просто знаете, че те са до вас.

Ако чувството е съпроводено с възприятие на комфорт, сигурност и топлина, то вашият ангел-хранител може да е на рамото ви. Също тка може да усетите, че някой ви гледа или поставя ръка на рамото ви.

Ангелите имат и други способи да ни дадат да разберем за тяхното наличие в живота ни. Вслушвайте се в знаците и може да избегнете беди или да срещнете своето благополучие.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР