Часове след края на предварителните поръчки, Yettel стартира официалните продажби

...
Часове след края на предварителните поръчки, Yettel стартира официалните продажби
Коментари Харесай

Yettel стартира официалните продажби на новата серия iPhone 15 с 3 години безплатна гаранция

Часове след края на предварителните поръчки, Yettel започва формалните продажби на чисто новата серия iPhone 15 не с две, а с три години безвъзмездна гаранция. От през днешния ден оповестените единствено преди седмица iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max могат да бъдат взети в цялата комерсиална мрежа и в онлайн магазина на оператора, както в брой, по този начин и на погашение. Освен на предлагания извънредно от Yettel продължен гаранционен период, потребителите на оператора могат да разчитат на по-дълъг живот на обичаното премиум устройство и с помощта на личния оторизиран сервизен център на Yettel.

iPhone 15 и iPhone 15 Plus идват с първото в промишлеността цветно задно стъкло с неотразимо текстурирано матово покритие и нов контуриран борд на алуминиевия корпус. Налични са 6,1- и 6,7-инчови екрани, и към този момент с Dynamic Island, който при серия 14 беше разполагаем единствено в Pro версиите – новаторски метод за взаимоотношение с значими сигнали и действия, без потребителят да губи фокус от това, което прави сега. Смартфоните са с усъвършенствана система на камерата и мощен 48-мегапикселов главен датчик за безупречно качество на фотосите. Линията iPhone 15 е снабдена с A16 Bionic чип за мощна и потвърдена продуктивност и идва с първия за iPhone USB-C конектор.  iPhone 15 128 GB може да бъде взет на цена от 1529,99 лева в брой или на погашение за 75,99 лева на месец за 24 месеца с проект Total Unlimited 59.99 и контракт за 24 месеца. Цената на iPhone 15 Plus 128GB е 1819,99 лева в брой или 86,99 лева на месец на погашение за 24 месеца с проект Total Unlimited 59.99 и контракт за 24 месеца.

Звездите на серията – Pro моделите – още веднъж не разочароват с подобренията си.  iPhone 15 Pro и 15 Pro Max са първите смарт телефони на марката със здрава и лека титаниева структура. Тази първокласна сплав, употребена при галактическите кораби, има едно от най-високите съотношения сред издръжливост и тегло измежду всички метали, което прави и новата линия Pro най-леката на Apple до момента. Новият чип A17 Bionic отключва гейминг преживявания от последващо равнище и професионална продуктивност. Усъвършенствана 48MP съществена система на камерата пък идва със последващо потомство портрети, усъвършенствания на нощния режим и Smart HDR, както и с напълно нова 5x телефото камера за iPhone 15 Pro Max. iPhone 15 Pro 256GB може да бъде платен за 2249,99 лева в брой или на погашение за 107,99 лева на месец за 24 месеца с проект Total Unlimited 59.99 и контракт за 24 месеца. Цената на iPhone 15 Pro Max 256GB е 2489,99 лева в брой или 118,99 лева на месец на погашение за 24 месеца с проект Total Unlimited 59.99 и контракт за 24 месеца.

Вълнуващи усъвършенствания не липсват и при смарт периферията на марката. От през днешния ден феновете на Apple могат да намерят онлайн и в цялата комерсиална мрежа на Yettel новия Apple Watch Series 9. Той идва с „ магически “ нов жест за двойно допиране, по-ярък екран, по-бърз Siri на устройството, с опция за достъп и записване на здравни данни, и точно намиране за iPhone. Apple Watch Ultra 2 пък е най-способният и устойчив смарт часовник на Apple до момента с всички функционалности, които потребителите обичат в Ultra, плюс мощния нов S9 SiP, „ вълшебното “ двойно допиране, най-яркия екран на Apple до момента и нов циферблат – Modular Ultra. С всички нови достижения Apple Watch Ultra 2 има същия 36-часов живот на батерията при постоянна приложимост и до 72 часа в режим на ниска консумация на сила. Цената му е 1799,99 лева в брой или на погашение за 76,99 лева на месец за 24 месеца.

Apple разгласи и AirPods Pro (2-ро поколение) с MagSafe зареждане и USB-C, което прави най-популярните слушалки в света още по-добри. Цената им е 569,99 лева в брой или на погашение за 27,49 лева на месец за 24 месеца.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР