Бялата вдовица Саманта Лютуайт е събрала бомбардировачи за самоубийствени атентати,

...
Бялата вдовица Саманта Лютуайт е събрала бомбардировачи за самоубийствени атентати,
Коментари Харесай

Голяма опасност тегне над топ европейски курорти! "Бялата вдовица" е подготвила десетки терористи за атентати това лято

" Бялата вдовица " Саманта Лютуайт е събрала бомбардировачи за самоубийствени атентати, ориентирани към туристите това лято. Експертите се опасявят, че терористката е набрала джихадисти, които да работят в топ европейски курорти. Това съобщи в. " Дейли Стар ".

Aгенти oт Обединеното кралство са научили за десетки дами, в това число бели, които са приели исляма, с цел да атакуван горещи точки в цяла Европа. Курортите в Испания, Гърция и Турция, Канарските острови и Кипър са разпознати като евентуални цели, дружно с курортите във Англия.

Шокиращите детайлности са получени от криптирани имейли, телефонни позвънявания и посредством задгранични разследващи служби.

Смята се, че фанатици от " Ислямска страна " и " Ал Кайда " желаят да стартират по този начин наречената " зрелищна " офанзива през лятото.

Твърди се, че виновна за проекта е 34-годишната Саманта Лютуайт, изготвила десетки самоубийствени офанзиви в Африка и Близкия изток. Майката на четири деца от дълго време е назначила до 30 терористи, научила ги е да построяват самоубийствени жилетки и да избират свои лични цели.

" Една офанзива в известна туристическа дестинация ще има неприятно въздействие върху туризма. Видяхме го в Северна Африка и в Египет, където туризмът към този момент е съвсем мъртъв ", настояват осведомени.

Източници споделят: " Бялата вдовица " ненавижда Англия и всичко, обвързвано със Запада. Тя изцяло е обърнала тил към страната и остарелия си живот. Тя кара белите дами да одобряват исляма, тъй като те притеглят по-малко съмнения от службите за сигурност. Убедила е доста дами екстремисти, че би трябвало да жертват живота си, в случай че желаят да бъдат същински прислужници на исляма. Лютуайт набира доста уязвими дами, които елементарно се манипулират ".

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР