Бургас. В града ще се проведе инициативата Мини Академия за

...
Бургас. В града ще се проведе инициативата Мини Академия за
Коментари Харесай

Бургас: В града ще се проведе инициативата „Мини Академия за родители“

Бургас. В града ще се организира самодейността „ Мини Академия за родители “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . И тази година жителите ще могат да се срещнат с някои от най-хубавите експерти в областите детско здраве, обучение и образование. Това ще се случи на 6 април в Експо център „ Флора “ от 10.00 до 15.00 часа. Пълна информация за събитието ще намерите на www.parentacademy.bg.
Организаторите споделят следното: „ С появяването на двете чертички, всички бързо разбираме, че универсални „ указания “ за развъждане на деца няма – има осведомени решения. За да сте спокойни и уверени в това, че сте най-хубавите родители на своите деца, без значение дали сте бъдещи или сегашни родители, сме ви подготвили:
- на практика лекции: ще си приказваме за тематиките, свързани с посрещане на бебето, началото на кърменето, имунизациите при дребните деца, ранното детско развиване и нещата, за които би трябвало да следим, по какъв начин да планираме фамилните финанси, страстите стрях, яд и горест при децата, също и на практика уъркшоп за това ак да поддържаме връзка по този начин, че децата да ни слушат и да трансформират „ неприятното държание “.
- персонални съвещания: експертите ни ще са на ваше разположение да дават отговор на въпросите ви и да дават съответни насоки в персонален диалог.
- дребни улеснения: планували сме безвъзмездна вода, паркинг за бебешки колички и други улеснения, които ще създадат деня ви още по-приятен “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР