Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите

...
Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите
Коментари Харесай

Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя

Ще би трябвало ли да плащаме повторно стикери, питат живущите в този регион

Синята зона в карето сред ул. “Ген. Гурко “, бул. “Булаир “, бул. “Демокрация “ и ул. “Цар Симеон I “ се е трансформирала в зелена, оповестиха читатели на Флагман.бг. Днес те обезпокоени потеглиха към Транспортната къща, с цел да схванат какво се случва и дали платените стикери ще са годни и за пребоядисаната зона.

Флагман.бг потърси шефът на Оперативна програма „ Транспорт “ Пламен Димитров за детайлности, вижте в нашия видеорепортаж:



„ Искам да успокоя живущите, че за тях няма да настъпят никакви промени и стикерите, които са си заплатили за синя зона, ще важат и за зелена зона. Тя също е целогодишна и абонамента е 60 лв. на година. Разликата сред двете зони е, че зелената работи и през уикенда и живущите ще имат места пред домовете си и при тях няма да има приходящи коли “, посочи Пламен Димитров.

По думите му през миналия летен сезон се следило огромно скупчване на коли в тази част на града в събота и неделя и в Общината получили голям брой сигнали от жители.

Община Бургас не се е отказала от концепцията за " алена зона ", само че за нейната реализация ще се изчака още няколко месеца. Плановете са тя да обхване суперцентъра - от ул. " Цар Симеон I " до бул. " Христо Ботев ", бул. " Булаир " и бул. " Сан Стефано ".
 Прясно пребоядисаната ул. " Ген. Гурко " от синя в зелена зона
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР