Британците най-много се затрудняват и отделят най-много време /166 минути/

...
Британците най-много се затрудняват и отделят най-много време /166 минути/
Коментари Харесай

Най-много време отделяме за намиране на подарък на любимия човек

Британците най-вече се затрудняват и отделят най-вече време /166 минути/ за закупуването на подарък на обичания човек, откри проучване, оповестено във в. "Метро ".

Средностатистическият гражданин на Нейно Величество отделя към 3 часа при избора на коледния подарък за своята половинка. Намирането на подарък за родния татко изисква съвсем двойно по-малко време - час и 28 минути.

Проучването е поръчано от компания за пощенски колета и е обхванало 2000 пълнолетни британци. За избор на подарък на майката британците отделят час и 47 минути, а за сестрите - час и 12 минути. Братята изискват по-малко време и те ще се снабдят със своя подарък единствено след час съмнение.

Босовете в службата също се оказали лесни за "обслужване ". Служителите им вземат решение какво да им подарят единствено след половин час. Бабите и дядовците също не провокират огромни главоблъсканици в това отношение, като респективно на тях им се отделят 49 и 45 минути.

При поднасянето на подаръците децата са най-искрени и незабавно показват недоволството си, в случай че не сме уцелили желанията им. Но четиридесет % от интервюираните дами си признали, че могат изкусно да прикрият неудовлетворението си от получения подарък. При мъжете процентът на сполучливите превземки бил доста по-малък - 25 на 100. Една трета от интервюираните си признали, че ще "рециклират " нежеланите дарове и ще ги пробутат наново на близки и познати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР