Британското правителство е споделило „безпрецедентна разузнавателна информация“, за да убеди

...
Британското правителство е споделило „безпрецедентна разузнавателна информация“, за да убеди
Коментари Харесай

Шпионският скандал в развитие: Великобритания споделила безпрецедентна разузнавателна информация срещу Русия

Британското държавно управление е споделило „ невиждана разследваща информация “, с цел да убеди другите, че Русия е направила първата офанзивата с химическо оръжие в Европа след Втората международна война, написа английският вестник The Independent, представен от "Фокус ".

Това е било належащо с цел да бъдат уверени 23 страни и НАТО да изгонят съветски дипломати. Материалите, които са показани включват „ чувствителни “ отчети от военната изследователска лаборатория в Портън Даун, както и пояснения по какъв начин са били получени. Свръхсекретната информация, която нормално се споделя нормално единствено сред „ петте чифта очи “:Великобритания, Съединени американски щати, Австралия,Нова Зеландия и Канада, този път е показана и на други съдружници.

На някои страни е било споделено друго количество от тази информация. Тези данни са показани и на водача на лейбъристите Джереми Корбин, който искаше повече доказателства за виновността на Русия.

Премиерът Тереза Мей също така е инструктирала разследващите служби да „ унищожават “ съветската дезинформацията, като употребяват „ всички налични средства с които разполагат “. Така Англия ще стартира контрапропагандна война против Русия, написа английският вестник The telegraph. Това е част от новата отбранителна теория на Обединеното кралство.

Освен съветската експанзия източници предизвестяват, че ислямистката опасност се чака да нарасне през идващите две години и министър председателят желае да се увери, че всяко министерство ще сложи сигурността преди всичко, а освен полицията и службите за сигурност.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР