Братът на принцеса Даяна – 59-годишният Чарлз Спенсър направи скандално

...
Братът на принцеса Даяна – 59-годишният Чарлз Спенсър направи скандално
Коментари Харесай

Братът на принцеса Даяна е бил изнасилен

Братът на принцеса Даяна – 59-годишният Чарлз Спенсър направи скандално разобличаване. Граф Спенсър описа, че е бил полово измъчван като дете. Той е бил насилван от 20-годишна възпитателка в частно учебно заведение, която го остригала и се гаврила с него.

Първоначално Чарлз направил самопризнание на персоналния си терапевт, само че 17-години по-късно в своите записки приказва намерено за контузията, която е претърпял в частно учебно заведение.

“Преминах през 10-дневен курс на терапия. Моят терапевт сподели на всеки от нас: “Прошепнете ми една загадка, която не сте казвали на никого ”, на ухо му споделих, че като дете съм бил полово измъчван от възрастен. Спомням си, че той изглеждаше шокиран. След това ме води встрани и ми сподели: “Това е доста съществено! ”, връща се обратно във времето Чарлз Спенсър, като прецизира, че е събрал храброст да показа за неприятното преживяване едвам, когато е навършил 42-години.

„ На този стадий имах деца “, споделя бащата на седем отрочета. „ Внезапно се замислих: Какво, в случай че едно от децата ми бъде подложено на сходно нещо на 11-годишна възраст? Това накара кръвта ми да кипи. Тогава усетих цялостното опустошаване на това, което ми се беше случи “, споделя още той.

Когато навършва 8 години Чарлз Спенсър е записан като възпитаник в “Мейдуел Хол ” – първокласен британски интернат. “Бяхме оставени на милостта на доста рискови хора ”, декларира той и прибавя, че негови съученици са били брутално пребивани в образователното заведение.

„ Имаше избрани неща, за които щяхте да бъдете бити “, споделя Спенсър. „ Ако сте говорили, откакто светлините са били изключени. Ако инцидентно сте разлели вода или мляко. Спомням си, че едно момче беше във физкултурния салон. Той стоеше против тези решетки на стената, когато върна ръцете си обратно и сподели: „ Вижте, аз съм Исус Христос!’ Той беше обичай доста неприятно за осквернение. Той беше просто малко момче, което се опита да прояви възприятие за комизъм. … Това бяха перверзни възрастни, които се възползваха от тези момчета … а те нямахме връзка с външния свят “, изяснява той.

Спенсър твърди, че един възпитаник е бил пребит толкоз грубо, че не е съумял да смъкна облеклата си, които прилепнали по тялото му от засъхнала кръв. “Момчето трябваше да седне в топла вана, до момента в който тъканта се разхлаби. Заздравяването на раните лиши две седмици ”, разкрива той и не се стопира до тук. Той споделя, че десетки младежи са отвеждани в частно крило на учебното заведение, където са били бити по цели нощи.

Според американски медии управляващите към този момент проверяват вероятни злоупотреби в деца в елитния интернат, а преди години Чарлз Спенсър е наел частен детектив, който да откри местоположението на злата възпитателка, само че не е намерил сили да се изправи очи в очи с мъчителката си.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР