Мъж и кучето му са в безопасност, след като са

...
Мъж и кучето му са в безопасност, след като са
Коментари Харесай

Пилот и кучето му оцеляват, след като самолетът им се разбива в океана

Мъж и кучето му са в сигурност, откакто са доплували до брега, когато дребен аероплан се е разрушил!

(Във видеото може да научите повече за: Турски товарен аероплан се разруши върху жилищна сграда)

Los Angeles Times заяви, че неидентифициран мъж и кучето му са в сигурност, откакто едномоторният аероплан Piper PA-32 Cherokee Six, който мъжът е пилотирал, се е разрушил в Тихия океан край Ранчо Палос Вердес, Калифорния, в следобеда на неделя, 14 април.

Сержант Джефри Веласко от шерифския отдел на Лос Анджелис заяви за Los Angeles Times, че сигналът за злополуката е постъпил в 17:20 ч. локално време.

Инцидентът е станал на към 150-200 метра от брега, покрай Trump National Golf Club Los Angeles, а очевидец се е обадил на управляващите, с цел да подаде първичния сигнал.

Бюрото за особено правоприлагане на LASD заяви в X (бивш Twitter), че е изпратил своя екип за въздушно избавяне 5 и медици на мястото на случая.

Pilot and His Dog Swim Safely to Shore After Plane Crashes in the Ocean
— People (@people)
В тематиката в обществената мрежа LASD по-късно е доказано, че  " пасажерът от самолета и кучето му са съумели да стигнат до брега и са били посрещнати от чиновниците от сектора Ломита ".

Говорителят на бреговата защита на Съединени американски щати Едуард Уорго също удостовери по-късно пред Los Angeles Times, че единият мъж и кучето му " са съумели безвредно да доплуват " до брега.

Освен това Крейг Литъл от пожарната работа на окръг Лос Анджелис (LAFD) съобщи пред L.A. Times, че неидентифицираният мъж е " незасегнат " след злополуката.

Самолетът е регистриран на името на Кристофър Рисо съгласно Федералната авиационна администрация.

Литъл споделя, че самолетът е потопен и водолази са влезнали в океана, с цел да открият местоположението му, само че не е изработен опит за изваждане на самолета, който съгласно Федералната организация по въздухоплаване е създаден през 1981 година

Според FAA случаят към момента се проверява и събитията към злополуката не са ясни, само че злополуката се категоризира като " случай заради проблеми с мотора ", оповестява L.A. Times.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР