Братът на комика Краси Рядков - Емил, от година и

...
Братът на комика Краси Рядков - Емил, от година и
Коментари Харесай

Братът на Краси Радков работи за Мъск

Братът на комика Краси Рядков - Емил , от година и един месец работи за най-богатия човек в света - Илън Мъск, в Щатите. Работата му е на частно към компанията ма милиардера - „ Соларсити.

До 2019 година Емил Радков е бил началник във компания „ Вивит гро ", в която се занимавал с планиране нa LED технологии и новаторски планове.

„ Имам 41 американски патента, свързани с най-разнообразни услуги, само че постоянно е предизвикателство да продължаваш напред и аз не спирам ", показва себе си по-големият брат на Краси Радков. Фирмата „ Соларсити " се слива с „ Тесла " и през днешния ден предлага услуги за предпазване на сила в допълнение към слънчеви панели, създадени благодарение на технологията на „ Тесла ".

В момента Мъск е единствено член на Съвета на шефовете на компанията „ Соларсити ", учредена от негови братовчеди. От 7 януари Илън бе разгласен за най-богатия човек на планетата, измествайки създателя на „ Амазон " Джеф Безос.

„ Винаги съм се гордял брат ми. Имаше интервал, в който му търсех жена, само че и това мина. Той е със седем години по-голям от мен и сега живее в Кайл, щата Тексас, Съединени американски щати ", показва брат си Краси Радков.

Баткото на комика няма нищо общо нито с актьорското майсторство, нито с изкуството. Той е човек на точните науки сериозен академик, химик и откривател от дребен. Преди да почне да работи на частно, Емил Радков е работил и за НАCA, където взима до6ра заплата. Преди да замине за Щатите, Емил гледа Краси като личен наследник . Баща им умира, до момента в който по-малкият брат е още възпитаник. Майка им, която работила като доктор, си отива през 1999 година, а бащата е следовател към Министерство на вътрешните работи.

„ Много желая брат ми да се задоми. Постоянно се среща с разнообразни хора, само че дамите му са малко сложни като контакт. Не че е свенлив, само че би трябвало някой да го побутне малко ", майтапи се Радков с батко си. „ Трудно ми е да си намеря сериозна партньорка ", споделя от своя страна по-големия брат на комика. В спомените му той е трябвало по-бързо да порасне след кончината на майка им и татко им и това го е направило доста виновен човек, който нямал време да върви по нощни заведения и да се забавлява с девойки.

„ Краси беше доста палаво дете, мъчно го прибирах от улицата. Случвало се е понякога да го усмиря с някое шамарче, само че не е бил проблематичен ", споделя баткото на артиста, когато бе тост в „ Шоуто на Слави " преди години. За разлика от Краси, Емил е вундеркинд, печели като на смешка и олимпиадите пo математика и химия. Обича да чете и да слуша класическа музика.

Докато Краси е студент, батко му към този момент следва в Щатите. И за разлика от състудентите си по куклено майсторство в НАТФИ3, които едвам свързват двата края, Радков постоянно получавал долари от Америка. Емил рядко си идва у нас, като последния път, когато братята били дружно, е, когато наследникът на Радков Теодор , навършил 1 година през лятото. Емил отпътува за Щатите през 1992 година, откакто печели аспирантура в Колумбийския университет, написа " България Днес ".

Първото посещаване на Краси Радков в Америка е през 1995 година, когато към момента е бил студент в НАТФИ3 „ Кр. Сарафов ". Останал 10 дни при батко си. Емо и различен път го канил да остане и за непрекъснато, само че артистът си харесвал работата при Слави Трифонов. „ Защо играеш единствено простаци? ", го пита възмутено брат му, когато идва да гледа шоуто . „ Играя това, което би трябвало, брат ми. Пресъздаваме фолклора ", споделя през смях Краси и поставя точка на диалога.

За разлика от брат си, комикът нямал никакво предпочитание да живее отвън България. „ Брат ми тук изкарва много добра заплата, а и всички го обожават, какво повече да желае, само че аз не знам какво бих могъл да върша тук ", радва се на триумфите на брат си Емил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР