Бойко Борисов влетя на заседанието на Mинистерски съвет със заповед

...
Бойко Борисов влетя на заседанието на Mинистерски съвет със заповед
Коментари Харесай

Бойко Борисов влетя в Министерски съвет със заповед за незабавна помощ за Мизия

Бойко Борисов влетя на съвещанието на Mинистерски съвет със заповед да бъдат ремонтирани улиците в Мизия.
Той се обърна към районния министър Николай Нанков и вътрешния министър Валентин Радев и им подреди да се задействат и отнесените от водата улици в града, показани по малкия екран, да бъдат ремонтирани.
"Вземете ограничения след наводнението незабавно. Започнете да асфалтирате. Това е община, след това парите ще бъдат възобновени от фонда ", отсече министър председателят.
Припомняме, че през вчерашния ден в Мизия бе оповестено бедствено състояние, откакто бе залята от проливен дъжд след последните дъждове. В разследване на бедствието бяха отнесени улици, чиито асфалт бе напълно изровен от водата. Заради изровения асфалт по улицата не могат да минат коли на незабавни екипи, както и на жителите на региона. Масово пред всеки дом са наизлизали живущи, обути с гумени ботуши и оборудвани с всевъзможни подръчни принадлежности за битка с бедствието. Мизия е потънала в тиня и големи количества наноси, разрушени са пътища и пешеходни зони. Спасителни екипи от всички служби разчистват улиците и отводняват дворовете на хората.
Днес ситуацията последователно се възстановява.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР