+++ BMW продължава за втори път официалното партньорство с фестивала

...
+++ BMW продължава за втори път официалното партньорство с фестивала
Коментари Харесай

BMW е партньор на 76-ия международен филмов фестивал в Кан

+++ BMW продължава за повторно формалното партньорство с фестивала
+++ Премиера за новата продукция на BMW Films
+++ Разкриване на водородния автомобил THE ICON
+++ Новото BMW i7 M70 xDrive, най-мощният изцяло електрически модел на BMW, за пръв път може да бъде забелязан на пътя

След дебют през предходната година и през 2023 година BMW е формален сътрудник на интернационалния кино фестивал в Кан. С над 200 изцяло електрически автомобила – както и новото BMW XM с Plug-in хибридно задвижване – баварският производител на премиум коли дава автомобилния парк за 76-тото издание на реномирания кино фестивал и някои от формалните му сътрудници. Международният кино фестивал в южна Франция е и съвършената сцена за първото показване на първия екшън филм на BMW и на новаторския водороден автомобил THE ICON. За пръв път след международната си премиера по улиците на Кан ще се движи и новото BMW i7 M70 xDrive*, най-мощният и най-бърз изцяло електрически модел в цялото портфолио на BMW.

„ Много сме щастливи, че можем да продължим формалното партньорство с Международния кино фестивал “, споделя Йенс Тимер, старши вицепрезидент клиенти и марка BMW. „ Фестивалът си слага за задача да стане по-млад, по-модерен и по-дигитален, което прави партньорството идеална платформа за нашите модели от първокласния клас на BMW. Като продължение на именитата ни серия BMW Films, ние честваме премиерата на новата продукция на BMW Films в Кан. В допълнение, сътворяваме завладяваща симбиоза от разкош, иновация и резистентност с THE ICON, само че също и с BMW i7 M70 xDrive. ”

„ BMW се причисли към фестивала в Кан като формален авто сътрудник през 2022 година, предоставяйки автопарк от 80 изключителни 100% електрически автомобила, в сходство с екологичната политика на фестивала. Горди сме и щастливи, че можем да разчитаме на поддръжката на марката BMW, чиято връзка със седмото изкуство е историческа и която още веднъж ще съпровожда всички наши посетители в другите им пътувания “, споделя Ирис Кноблох, президент на интернационалния кино фестивал в Кан.

Вълнуващо продължение на продукциите на BMW Films

С дебюта на новата продукция на BMW Films, баварската премиум марка продължава традицията на кинематографичните акценти с настоящи модели в основните функции. В продължение на над 20 години известни холивудски режисьори неведнъж показват добре известни артисти и техните сътрудници в завладяващи късометражни филми на четири колела. Един от най-известните епизоди е филмът " Star ", която демонстрира сензационно шофиране с BMW M5 до кино премиера. Съвсем неотдавна BMW Серия 5 Седан беше показано в спиращо дъха гонене в продукцията на BMW Films „ The Escape “ “. На премиерата на новата продукция на BMW Films в Кан почитателите могат да чакат с неспокойствие и подиуми с бързо шофиране, зрелищен екшън и звезден актьорски състав.

Световна премиера в пристанището на Кан: THE ICON

Посетителите на филмовия фестивал ще могат да се насладят на друга премиера в пристанището на Кан. Там ще бъде премиерата на THE ICON. Иновативното транспортно средство за подвижност с нулеви местни излъчвания по вода, създадено и създадено в съдействие сред BMW и производителя на лодки TYDE, въплъщава следващата напредничава интерпретация на лукса.

В THE ICON дългогодишният опит на марката BMW i в региона на електрическата подвижност е съчетава с опита при производството на лодки на TYDE и модерния дизайн, дело на студиото на дъщерното дружество на BMW Group - Designworks. С първото обществено показване на THE ICON на филмовия фестивал в Кан, BMW дава още един образец за холистичен метод към оформянето на устойчивата подвижност на утрешния ден.

Електрифицирана динамичност и резистентен разкош за гостите на фестивала

От 16 до 27 май 2023 година режисьори, артисти и кинематографисти от цялостен ​​свят ще се срещнат на Лазурния бряг, с цел да видят най-важните нови продукции и да участват на връчването на по този начин мечтаната Златна палма. BMW дава отговор за транспортните услуги по трансферните направления към Palais des Festivals et des Congrès. Актуалните модели от марката BMW, които се отличават с електрифицирано задвижване и по този метод се движат с нулеви местни излъчвания и съвсем тихо в градския трафик на Кан, трансформират устойчивия разкош в действителност за интернационалните посетители, участници на фестивала и ВИП участници.

Съставът на автомобилния парк, който ще е разполагаем за фестивала и някои от неговите публични сътрудници, отразява огромното многообразие от електрифицирани модели на BMW в първокласния сегмент. В допълнение към изцяло електрическото BMW iX M60 xDrive* по пътищата към Boulevard de la Croisette ще се движи и първият High-Performance автомобил от BMW M GmbH с Plug-in хибридно задвижване, BMW XM*. Неговото M HYBRID задвижване и неповторимата атмосфера на неговия M Lounge откъм гърба оферират на пасажерите извънредно преживяване. Друга опция за устойчива подвижност на бъдещето е показана от BMW iX5 Hydrogen* с технология за водородни горивни кафези.

Изцяло електрическото BMW i7 M70 xDrive също въплъщава абсолютния най-много на устойчивия разкош в Кан. Със систематична мощ до 485 кВт/660 к.с. и оптимален въртящ миг от 1100 Нм, този Performance модел е най-мощният и най-бързият напълно електромобил в цялото продуктово портфолио на BMW Group.

Ексклузивна показване на новата продукция на BMW Films в задната част на BMW i7

В моделите на BMW i7 пасажерите могат да употребяват BMW Theatre Screen и да се любуват на новите продукции на BMW Films върху 31,3-инчовия панорамен екран в задната част на изцяло електрическите първокласни лимузини.

BMW Theatre Screen, който се спуска от тавана и се простира хоризонтално през съвсем целия интериор и на височина доближава от тапицерията на тавана до облегалките на предните седалки, обезпечава неповторима гама от занимания в задната част на BMW i7. Големият панорамен екран и озвучителната система Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound трансформират втория ред седалки в извънреден частен киносалон на колела.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР