Ford Performance представи за първи път претендентите на заводския отбор,

...
Ford Performance представи за първи път претендентите на заводския отбор,
Коментари Харесай

Ford Performance с първи поглед към претендентите си за Рали Дакар 2025

Ford Performance показа за първи път кандидатите на заводския тим, които ще вземат присъединяване в следващото- 2025 година, издание на именитото рали-рейд офроуд съревнование Рали Дакар.

Освен първи взор към новата спортна машина на Ford Performance- Dakar Ford Raptor, спортното поделение на Ford анонсира и първите двама водачи, от общо четирима, които ще застанат зад кормилото на новата офроуд машина. Това ще бъдат Карлос Сайнц, който ще гони петата си победа на ралито, и двукратният победител Нани Рома.

" Мащабът на нашите упоритости в офроуд надпреварите е непостижим в новата история на Ford и нищо не е по-ясно в тази упоритост от нашето предизвикателство да участваме с Ford Raptor на именитото рали Дакар ", споделя Марк Ръшбрук, световен шеф на Ford Performance Motorsport.

" Поемането на такова голямо предизвикателство изисква най-хубавите инженери, дизайнери, членове на екипа, навигатори и водачи, а в лицето на Нани Рома и Карлос Сайнц имаме двама от най-опитните и сполучливи водачи в историята на Дакар. Ford Raptor към този момент показва обещаващи признаци по време на тестванията и наличието на двама от най-хубавите водачи в света с нас за приключението ни дава убеденост за продължаващото развиване на автомобила ", споделя още Ръшбрук.




Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР