Благодаря за всички затворени врати. Благодаря, че ме пренасочи към

...
Благодаря за всички затворени врати. Благодаря, че ме пренасочи към
Коментари Харесай

Боже, благодаря ти за всички затворени врати

Благодаря за всички затворени порти. Благодаря, че ме пренасочи към нещо по-добро. Благодаря, че не разреши да отида тук-там, които не са били за мен. Благодаря, че не остави да се съглася на второто място, тъй като заслужавам нещо по-добро за себе си.

Благодаря за всичките НЕ. Благодаря за това, че ме отхвърлиха и времената, когато ме накара да оставя това, което ми е харесвало повече от всичко, тъй като в този момент знам, че не е било за мен. Сега знам, че ми е по-добре без тях.

Сега знам какво заслужавам. Сега знам, че ме учиш по какъв начин да бъда търпелива, тъй като огромното „ ДА “ е било на път. Голямото „ ДА “ е повода, поради която съм слушала всички тези НЕ-та.

Благодаря за всеки край. Благодаря за всички раздели. Благодаря, че ми даде мощ и геройство да приключа всичко, което не е било за мен и да отстрани всичко, което ме нараняваше. Благодаря, че отстрани някои хора от живота ми, тъй като те в последна сметка разрушиха сърцето ми.

Благодаря за всички трудности. Благодаря, че промени живота ми в друга посока. Благодаря, че ми разреши да схвана, че има повече от един метод. Че за мен има повече от един живот. Че нямам единствено една цел. Благодаря, че ми показваш света.

Благодаря за всички молебствия, на които в никакъв случай не отговори. Не знаех, че е по-добре за мен и към момента не знам, само че ти се поверявам. Доверявам ти се, тъй като знаеш по-добре. Доверявам ти се, тъй като ти чуваш по какъв начин рева нощем. Доверявам ти се, тъй като знаеш кое ме прави щастлива.

Доверявам ти се, тъй като няма да ме натовариш с повече, в сравнение с мога и тъй като си единственият преподавател, който мога да чувам. Ти си единственият, който познава сърцето и душата ми. Ти планираш най-добре и аз знам, че имаш огромни проекти.

Така че ти благодаря. Благодаря, че затвори вратите. Вече не е нужно да блъскам. Благодаря ти, че затвори тези порти, тъй като зная, че ще отвориш по-добри и нямам самообладание да видя какво си ми приготвил.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР