Аз лично нямам охрана от НСО. Ползвам автомобил с шофьор

...
Аз лично нямам охрана от НСО. Ползвам автомобил с шофьор
Коментари Харесай

Никола Минчев: Не мисля, че някой може да пришпорва шофьора от НСО да кара по-бързо

Аз персонално нямам защита от НСО. Ползвам автомобил с водач от НСО, тъй като по този начин е по закон, само че нямам защита. Охраната от НСО се слага след решение на междуведомствена комисия. има защита от НСО от шест месеца, може би една година, откакто бяха отправени закани към него. Предполагам, че можеш да настояваш за избрани водачи и охранители от НСО. Аз персонално в никакъв случай не съм упорствал за избрани хора. Не мисля, че някой може да пришпорва водача от НСО да кара по-бързо. Тези хора са експерти и готови. Много значимо е също по този начин, че тези коли са със специфичен режим на придвижване. 

Това съобщи някогашният ръководител на Народното събрание и лидер на листата за евроизборите на  " - ", който разяснява вчерашната злополука с кола на НСО, при която почина човек. 

" За мен най-важният урок от " сглобката " е отсега нататък да се подписват писмени периоди, с ясни периоди за осъществяване на поетите задължения и политики. Това ще подсигурява, че примерно Движение за права и свободи няма да се присламчва към други решения, с изключение на тези за конституционните промени. Все по-трудно за жалост става да намерим общ път с ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. За да няма редом правораздаване в България, всичко би трябвало да стартира от следствията и прокуратурата да почне да си прави работата. Темите за Нотариуса и Пепи Еврото потънаха в медийното пространство, тъй като ни заляха всевъзможен различен тип вести и кавги. Предизвикателството Европарламент е доста съществено за мен ", добави той. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР