Ако търсите малко от този спектакъл на Top Gun: Maverick“

...
Ако търсите малко от този спектакъл на Top Gun: Maverick“
Коментари Харесай

„Сините ангели“, заснет за IMAX, поставя зрителите в „кутията“ с елитния летящ отряд

Ако търсите малко от този театър на „ Top Gun: Maverick “ и тръпка от киното това лято, имате шанс. Революционният нов документален филм, „ Сините ангели “, се движи по екраните на IMAX за една седмица, до 22 май.

С помощта на IMAX-сертифицирани камери, инсталирани на хеликоптер, основателите на кино лентата получиха невиждан достъп до Съединени американски щати. Ескадрила за проява на полети на Военноморски сили, както на земята, по този начин и в „ кутията “, строго охраняваното въздушно пространство за осъществяване. За разлика от холивудски филм, нямаше театрални възстановки, втори дубъл или компютърно генерирани фрагменти. И те имаха към „ 5% от бюджета “, който „ Топ Гън “ имаше, пресметнаха участниците.

Филмът беше плод на въображението на Роб Стоун и Грег „ Бос “ Уулридж, някогашен Син ангел и обект на филм от 1994 година за едно от техните исторически турнета в Европа. COVID-19 дерайлира проектите за следване на техния 75-годишен юбилеен сезон, само че забавянето щеше да се появи сребърна подплата. До този миг въздушният координат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР