БК Берое се наложи над БК Левски с 85:82 в

...
БК Берое се наложи над БК Левски с 85:82 в
Коментари Харесай

Берое се справи с Левски в Балканската лига

БК Берое се наложи над БК Левски с 85:82 в мач от 8-ия кръг в Балканската лига. Двубоят се изигра в зала „ Общинска “ в Стара Загора.

Срещата стартира със серия от 14:8 за гостите от Левски, които продължиха със мощната си игра и съумяха да завоюват и първия интервал с 25:17. Отборът, воден от Бойко Миленков, обаче съумя да понижи пасива при започване на втората част след серия от 9:0, само че „ сините “ съумяха в последна сметка да се измъкнат и да поведат на полувремето с 44:36.

Третата част още веднъж бе извънредно равностойна като Берое съумя да я завоюва с 21:20, с което да понижи пасива си до 7 точки при началото на последната четвърт. Четвъртият интервал стартира със мощна игра на старозагорци, които изравниха при 69:69 и 6 оставащи минути до края на срещата, която в последна сметка съумяха да завоюват с 85:82.

Дариъс Хол бе в основата на триумфа за Берое, реализирайки 25 точки, а босненецът Александър Тодорович приключи със 17 точки.

За Левски Алън Арнет бе най-резултатен с 26 точки, а Николай Михайлов се регистрира с дабъл-дабъл от 11 точки и 11 битки.

Берое е на 3-о място в Балканската лига с актив от 8 точки, до момента в който Левски е на 6-о място с 6 пункта. Лидерът в класирането израелския Апоел Беер Шева е с 10 извоювани точки, след изиграни 5 срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР