Бизнесменът Красимир Стойчев, личност, играла ключова роля в обществения живот

...
Бизнесменът Красимир Стойчев, личност, играла ключова роля в обществения живот
Коментари Харесай

Красимир Стойчев: Цветан Василев да дойде и да си изчисти името, щом е невинен

Бизнесменът Красимир Стойчев, персона, играла основна роля в публичния живот у нас през последните години, даде коментар по отношение на вчерашното изявление на Цветан Василев, което бе излъчено в канал в Youtube. Стойчев прикани някогашния банкер да не стои в Сърбия, а да се върне в България и да си почисти името, в случай че е почтен.

"Четох мнения за това изявление, напълно откъслечни. Предполагам, че е повтарял същите тези, които и до момента е развивал. От една страна първо е явно, че всеки е почтен до доказване на противоположното. От друга страна в България се приема, че всеки е отговорен, до доказване на противоположното, най-малко на невинността им. От трета страна всичко, което се разви към банката в последните години демонстрира, че няма пушек без огън, т.е. явно там са осъществявани съществени нарушавания, които не стигат до някаква по-сериозна правосъдна фаза, която би било в интерес и в една и в другата страна, с цел да се обясни каква е обстановката ".

"Тезата на Цветан Василев, че всичко е било наред в банката явно не може да бъде вярна. За мен е по-вероятно какво се е развило през годините е, че Цветан Василев с доста положителни планове е мислел, че той ще направи могъщи капиталови дейности и един ден всичко това той ще го изравни, ще се върнат парите на банката и всички ще бъдат по-щастливи и по-богати. Очевидно е оперирал като капиталов фонд. Само че капиталов фонд се контролира по различен метод, а не както се контролира една комерсиална банка. Крайният резултат е налице. Не бих споделил, че е в негов интерес да стои в Белград и в случай че твърди, че е почтен да пристигна и да си почисти името ", заключи Стойчев.

*Откъс от изявление на Ивайло Крачунов с Красимир Стойчев

Източник: "Блиц "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР