Бившият зам.-кмет на Община Пловдив и ексобластен управител Розалин Петков

...
Бившият зам.-кмет на Община Пловдив и ексобластен управител Розалин Петков
Коментари Харесай

Преизбират Розалин Петков за шеф на „Свободна зона” АД

Бившият зам.-кмет на Община Пловдив и ексобластен шеф Розалин Петков ще бъде избран отново за изпълнителен шеф на „ Свободна зона ” АД.  Решението би трябвало да бъде взето на утрешната сесия на Общинския съвет, като то е на база на извършения конкурс за началник и членове на съвета на шефовете.
Прочетете още
За двата състезанието бяха позволени петима претенденти, с изключение на Розалин Петков и другите двама членове на съвета на шефовете – Атанас Атанасов и Валерий Петров. Останалите претенденти бяха Никола Папазов и Миглена Цанкова.

Най-високата оценка е получил Розалин Петков, който ще бъде избран отново за изпълнителен шеф, както и за член на съвета на шефовете. Атанас Атанасов също резервира мястото си там, а Миглена Цанкова ще размени Валерий Петров, като самостоятелен член на управителния орган.

 Мажоритарен притежател на " Свободна зона " АД е Община Пловдив. Под опеката на предприятието има огромен база със складов и индустриални пространства, намиращи се на Карловско шосе. Тя е част от митническата територия на страната, като предлага и огромен набор от услуги. 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР