Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че

...
Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че
Коментари Харесай

Фюри обяви, че ще се бие с Уайлдър през февруари

Бившият международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри съобщи, че е постигнал сделка с Дионтей Уайлдър за реванш за най-престижната купа в тежката категория на Световния боксов съвет (WBC). По думите на 30-годишния британец мачът ще се състои на 22 февруари следващата година.

" Реваншът с Уайлдър е доказан и подписан. Ще бъде на 22 февруари. Този път няма да се боксирам след пауза от 3 години. Този път не съм прекалявал с алкохола. И този път ще го нокаутирам ", споделя Фюри в послание на събитие в събота.

Двамата се изправиха един против различен на 1 декември 2018 година в Лос Анджелис. Двубоят приключи при противоречиво тъждество, само че мнозина специалисти определяха Фюри за победител и жигосаха мача като най-големия грабеж в историята на бокса.

След срещата двамата боксьори оповестиха, че са подготвени да се срещнат още веднъж. Реваншът беше считан за сигурен, а WBC даде зелена светлина за провеждането му. Очакванията бяха дуелът да се състои през май в Ню Йорк или в Лас Вегас, само че дуелът пропадна.

Фотогалерия: Боксовата борба сред Уайлдър и Фюри >

В средата на юни Фюри победи германеца Том Шварц в Лас Вегас и провокира Уайлдър, като британецът съобщи, че ще мач сред двамата през 2020 година

Кубрат Пулев e измежду евентуалните последващи противници на Фюри. Според " Индипендънт " българският боксьор и някогашният международен първенец в тежка категория могат да се бият през октомври или ноември. Фюри обаче е допустимо да избра Джарел Милър за противник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР