Бившият италиански премиер Силвио Берлускони подари на руския президент Владимир

...
Бившият италиански премиер Силвио Берлускони подари на руския президент Владимир
Коментари Харесай

Вижте с какъв подарък Берлускони изненада Путин за...

Бившият италиански министър председател Силвио Берлускони подари на съветския президент Владимир Путин за рождения му ден покривка за легло със фотография на двамата.
Берлускони е посетил Сочи на рождения ден на Путин на 7 октомври, заяви организация " Спутник ", базирайки се на италианския вестник " Кориере каузи Сера ".

Компанията, ушила завивката, е удостоверила информацията пред РИА Новости. По думите им направата на завивката е лишила 6 часа.

Върху лицевата част на завивката е отпечатана фотография, на която Берлускони и Путин се ръкуват на фона на Колизеума в Рим и храма " Свети Василий Блажени " в Москва.

Путин и Берлускони поддържат другарски връзки от дълго време. След като някогашният министър председател на Италия напусна поста си, той няколко пъти пристигна в Русия като частно лице. През септември 2015 година Берлускони посети Крим. Преди няколко месеца се срещна с съветския водач в Алтай.

Берлускони непроменяемо поддържа позицията на Русия по украинския проблем и постоянно подлага на критика Запада за политиката си към Москва, наричайки го " необмислен и надалеч от градивен дух ".

На 7 октомври Владимир Путин чества 65-ия си рожден ден. Ден за съветския водач се организира в режим на работа и не бяха проведени тържества. По-специално, той организира среща с непрекъснатите членове на съветския Съвет за сигурност в резиденцията си в Сочи.
тагове Владимир Путин Силвио Берлускони подарък рожден ден
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР