Бившият голмайстор на Димитър Бербатов коментира острата размяна на реплики

...
Бившият голмайстор на Димитър Бербатов коментира острата размяна на реплики
Коментари Харесай

Бербатов: Често в моята кариера спорех и си крещях със съотборници

Бившият голмайстор на Димитър Бербатов разяснява острата замяна на реплики сред и по време на вчерашното нулево тъждество на " алените дяволи " с. Българинът съобщи, че постоянно е имал такива моменти със свои съотборници, само че съгласно него те са потребни, тъй като демонстрират пристрастеността на играчите в устрема им да печелят.
Other than the fact this is completely normal, bit baffled why everyone’s taking Rashford’s side on this as if he’s not constantly offside and Maguire has every right in telling him.
— Jordan (@FourFourJordan)

" В мача против Кристъл Палас нещата сред Маркъс Рашфорд и Хари Магуайър малко се разгорещиха, само че на мен тези неща ми харесват. Хубаво е по време на мач в играчите да има подобен огън и пристрастеност за борба. Агресията демонстрира, че гориш и ти пука за мача. Не желая да има безмълвие, тъй като това значи, че не ти пука. Разбира се, тези неща би трябвало да остават единствено на терена.

Такива неща се случваха и на мен, когато играех. Много пъти в моята кариера сме спорили и сме си викали със съотборници, само че аз нямам проблем с това. Всичко е в името на това да окажеш помощ на тима да печели.
Рио Фърдинанд обичаше да приказва и да споделя на всички на терена какво да вършат. Аз му отговарях, като му споделях по какъв начин да се пази и да ми подава топката навръх крайници, вместо да я чисти високо. Това е двупосочен развой и когато го използваш, с цел да ти помогне да спечелиш, е добре ", съобщи Бербатов през своя блог в Betfair.
Премиър лийг 29 кръг, сряда 3 март  Кристъл Палас 0:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР