Българският нападател Георги Минчев може да премине в Арис (Солун)

...
Българският нападател Георги Минчев може да премине в Арис (Солун)
Коментари Харесай

Георги Минчев може да акустира в Арис

Българският нападател Георги Минчев може да премине в Арис (Солун) от идващия сезон, откакто направи съвършена пролет в АЕЛ (Лимасол), в кипърския шампионат. Гръцкият тим търси укрепване в офанзива, откакто иранският деец Карим Ансарифард се оказа отчаяние единствено с 1 гол за 17 мача, във всички шампионати.

За интерес на Арис (Солун) към Минчев оповестяват по едно и също време " СпорТайм " (Гърция) и уеб сайтът на спортното радио на Кипър sport- " fm.com.cy ".

" Трансфер от 100 хиляди евро и Ансарифард в добавка могат да се окажат цената за преместването на Минчев при жълто-черните от Солун, които имат проблеми в офанзива, само че могат да вземат билет за Лига Европа от есента, в случай че завоюват Купата на Гърция. При това състояние новите попълнения ще бъдат повече от нужни ", заяви гръцкото издание.

Контрактът на Карим Ансарифард е до юни тази година, само че има алтернатива за удължение в интерес на клуба. Ако Арис го възобнови, може за го изпрати като част от договорката за българския нападател в посока Кипър.

Но в този момент първоначално Арис има два доста значими мача пред себе си, един за престижа против градския съперник ПАОК, който се бори за купата, и един за първи трофей от 1970-а година насам. На 25-и май на стадиона във Волос " жълто-черните " от Солун ще спорят за националната купа с Панатинайкос.

Георги Минчев отиде в АЕЛ (Лимасол) през януари, като има контракт за още една година. С трансферна сума от 100 хиляди евро в сегашния му клуб евентуално ще се стигне до съглашение.

" Не е одобрено име, CV-то му не демонстрира толкоз доста класа за клуб като Арис. Той обаче владее изкуството да вкарва. За шест месеца в Кипър, и изключително в намиращия се в долната половина на класирането АЕЛ, той има 10 гола в 19 мача ", разяснява още " СпорТайм ". Отделно от това, роденият в Русе нападател е и вторият най-резултатен българин зад граница след Кирил Десподов (ПАОК) и избор на селекционера Илиан Илиев в националния тим на България, за дуелите с Румъния и Словения, през юни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР