Бившият главнокомандващ на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Валерий Залужни

...
Бившият главнокомандващ на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Валерий Залужни
Коментари Харесай

Консприрацията на Кремъл за новия пост на Залужни

Бившият главнокомандващ на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Валерий Залужни ще поеме пост като дипломат във Англия, където ще бъде " превъзпитан “ от американски разузнавач в английски. Това предположени прави съпредседателят на Координационния съвет за интеграция на така наречен нови райони към Обществената палата на Руската федерация Владимир Рогов в изявление за РИА Новости.

Политикът означи, че някогашният главнокомандващ отпътува за Англия, защото за него не е безвредно да бъде в Киев при настоящето държавно управление. Той назова този ход на украинсия президент " пращане в заточение " на човек, който все пак има високо публично доверие в Украйна.

" Изгнанието на Залужни се дължи на обстоятелството, че вероятността от нападение против живота му от " наказателните структури " на Зеленски е прекомерно висока. Той отива във Англия, откакто е получил гаранции за сигурност “, изрази убеденост Рогов.

В четвъртък украинското външно министерство разгласи утвърждението на кандидатурата на Валерий Залужни за поста дипломат на Киев в Лондон.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР