Бившият футболист на ЦСКА – Тончи Кукоч, отново показа буйния

...
Бившият футболист на ЦСКА – Тончи Кукоч, отново показа буйния
Коментари Харесай

Тончи Кукоч нападна някогашна голяма надежда на Хърватия

Бившият футболист на ЦСКА – Тончи Кукоч, още веднъж сподели буйния си манталитет и пиперливия си език в обществените мрежи. Повод за хаплвия коментар на левия бек станаха неуспешните медицински прегледи на някогашната огромна вяра на хърватския футбол Ален Халилович.

Някогашното украшение на Барселона и балканската страна трябваше да бъде трансфериран в Арис Солун от Риека, само че не мина наложителните проби от здравно естество, които предшестват всеки трансфер. Левичарят остава футболист на хърватския отбор към този момент.

Ето какво написа Кукоч във Facebook:

„ Един професионален състезател е предан на тялото си като морски пехотинец!

В професионалния спорт не може да повлияете на всичко, само че сигурно може да повлияете на едно нещо и това е да сте в добра физическа форма. Това е най-малкото нещо, което би трябвало да имаш от почитание към себе си и към клуба, който ти заплаща.

Това, което прави Халилович, е засегнатост за футбола. Проваляш се на медицинския обзор, тъй като не си подготвен физически??? В живота хората смъкват по 30 кг за няколко седмици, а за него 8 месеца в Риека не бяха задоволителни, с цел да усъвършенства физическата си форма, тъй че това няма нищо общо с гения, а с работа, ред и дисциплинираност.

Най-лошото нещо в живота на един състезател е да получиш гений от Бог и да го захвърлиш.

Всички младежи, жадни за триумф, в днешно време няма значение от къде си и кой си; в случай че си порядъчен, никой няма да те спре “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР