Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Студентка на ВСУ Черноризец Храбър е избрана за законодателен сътрудник на Народното събрание

Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Тансу Осман - петокурсничка в компетентност " Право " на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър “, е определена за законодателен помощник на Народното събрание на Република България. Тя взе участие в конкурс за " Студентската стратегия за законодателни изследвания " на Парламента. Програмата е функционално направление в активността на Парламентарната библиотека и цели осведомително обезпечаване на законодателната активност на народните представители и разширение на присъединяване на гражданското общество в законодателния развой. Студентите, определени за законодателни сътрудници, работят под управлението на научни ръководители и благодарение на координатора на програмата.

За Тансу Осман образованието в компетентност " Право " на ВСУ " Черноризец Храбър " е следващо висше обучение, след бакалавърската компетентност " Бизнес администрация " със специализация " Данъчно право " в реномирания Кьолнски университет и магистратурата по Стратегическо ръководство и бизнес консултиране в Международно бизнес учебно заведение също в немския град. Тя избра ВСУ " Черноризец Храбър ", с цел да надгради знанията си в региона на правото.

Тансу е лицензиран осигурителен брокер към Кьолнската индустриална камара. Била е уредник и представител на Международния бизнес конгрес за студенти през 2016 година " World Business Dialogue “, в който вземат участие преподаватели и студенти от 70 страни.

Владее три езика - британски и немски на най-високо равнище, и френски език на равнище B1.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР