Бившата вокалистка на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд“ Цветелина Грахич

...
Бившата вокалистка на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд“ Цветелина Грахич
Коментари Харесай

Грахич съсипа Слави: Ти пък какво разбираш!? Боже, благодаря ти, че ме отърва от тази помия!

Бившата вокалистка на Слави Трифонов и „ Ку-Ку бенд “ Цветелина Грахич избълва купища обиди по адрес на тогавашния си шеф и сътрудниците си. Повод за нападките на певицата към Дългия стана негова обява във фейсбук във връзка  атаката на Иран против Израел. В нея Трифонов написа, че „ ислямът е отвън всевъзможни човешки полезности и разбирания и е страшилище, с което светът би трябвало да води война с всички вероятни способи “.
Очевидно Грахич, която е родом от Босна, се е почувствала наранена и афектирана от думите му, които са отприщили таения у нея с години яд.

„ Ти пък кФо разбираш от война….

Ти пък по кое време си бил част от война..

С кое право демокрациьо коментираш по сходен метод …

Кой ти търси мнението въобще..(то въобще да ли е твое или на сценаристите..нали знам по какъв начин процедираш..та тоя разказ е написан от твой потърчко..но няма значение де)..

Лесно е да си седиш на шибаното миризливо диванче и да си дрънкаш нелепости..

Бах тоя шовинизъм..

Пейте си там песничките и доста не коментирай за неща за които нямаш и разбиране..

Не си многознайник и няма и да бъдеш.. българино(расист).. “

Грахич разгласява авторския пост на Слави Трифонов отпреди няколко дни, в който той застана на страната на Израел.

И продължи:

„ Ай сиктир..той ше споделя Исляма къв бил…

Щом подкрепяш тоя смут в Газа..да ти се връща бате..

Понякога се чудя по какъв начин може да съм била част от нечовеци..

С изключения на някой..

Благодаря ти Боже че се отървах от тая мръсотия..

Жалка му работа!

Вместо да сте съпричастни …

Само гледай някой ден да не ти се случи същото с държавицата..никой не е застрахован..Но пък ти несъмнено ще избягаш на някой хубав остров баце..

То по този начин се брани родината..дим да ме няма..

Смешка! “ Това написа ядосаната певица в обществените мрежи. Коментарът й събра купища реакции. Някои я подкрепяха, други опазиха позицията на Слави Трифонов. Грахич обаче бързо завърши със смелите изказвания и единствено няколко часа по-късно изтри обявата, в която ругатни някогашния си началник. Не се знае каква е повода певицата да се опита да замете обстановката и дали

персонално Трифонов се е свързал с нея, с цел да й потърси сметка.

Босненката не е част от екипа на Дългия от близо 7 години. Допреди това тя бе негова персонална любимка. Той я лансираше за сметка на колежката й Лилия и постоянно записваше дуети с нея. Изненадващо след 3 следващи концерта в „ Арена Армеец “ през 2017 година стана ясно, че Грахич напуща Слави и

„ Ку-Ку бенд “. Тогава тя не даде никакви детайлности пред медиите, а разгласи, че желае да прави независима кариера и се разделят с положителни усеща. Едва предходната година обаче певицата се осмели да показа в тв ефира, че в действителност е била изгонена без сериозна причина. Слави избеснял и я изхвърлил на улицата, откакто на един от въпросните концерти в „ Арена Армеец “ направила малък гаф на сцената и сбъркала две изречения в песента „ Притури се планината “.

„ Бях се сринала, от заран до вечер единствено плачех, живях с тази болежка четири години. Това рефлектира и върху здравето ми в един миг започнах да слабея и други проблеми, които не желая да споделям, съм ги претърпяла. Но не съм посягала към опиатите и алкохола “, призна Грахич.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР