В рамките на два дни – на 13 и 16

...
В рамките на два дни – на 13 и 16
Коментари Харесай

Седмицата на спорта в Генерал Тошево предложи интересни футболни двубои за ученици

В рамките на два дни – на 13 и 16 май се организираха футболните срещи сред учебните тимове на ОУ „ Христо Смирненски “ и СУ „ Никола Й. Вапцаров “, част от програмата на Седмица на спорта 2024 в град Генерал Тошево.

Двубоите се изиграха в два разнообразни дни, тъй като на 13 май заваля пороен дъжд, който мина даже в ситна градушка и това наложи анулацията на изиграването на единия дуел.

Всъщност тази година се изиграха единствено две срещи – във възрастови групи при момчетата – сборни тимове от възпитаници, 3-4 клас и 5-6 клас. И двата мача бяха много забавни и оспорвани, като предложиха много красиви моменти и попадения. Немалко момчета изпъкнаха с гения си и обраха овациите на съученици, другари и родители, които се бяха събрали в парка около игрището за мини футбол, където се организира конкуренцията. Трябва да се означи и наличието на две смели дами в отбора на ОУ „ Христо Смирненски “ при тима 5-6 клас момчета, които се оправиха доста добре и зарадваха всички с всеотдайността и себераздаването си на игралното поле.

Много от учениците са част от школата на ФК „ Спортист 2011 “ и при тях добре се видя работата на треньорите и непрекъснатите участия в шампионати под егидата на БФС. Разбира се, имаше и такива, които не се занимават интензивно с футбол, само че това не им попречи да играят за наслаждение, да оказват помощ на тима и да пазят цветовете на своето учебно заведение.

На всички участници бяха раздадени тениски с логото на Седмицата на спорта. След дуелите всички получиха грамоти, призови медали и купи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР