Спах добре, защото ми е чиста съвестта! - подели Алек

...
Спах добре, защото ми е чиста съвестта! - подели Алек
Коментари Харесай

Алек след Ергенът: Бях взел решението си доста преди майка ми да се появи

" Спах добре, тъй като ми е чиста съвестта! " - подели Алек в " Преди обед "

Неочакван край имаше третият сезон на " Ергенът ". Алек не се появи, записа видео известие на девойките и не избра нито една от тях. Това, несъмнено, породи доста въпроси - за какво той постъпи по този начин. Ето и отговорите на самия Алек в " Преди обед ", предава btv.

" Не съм страхливец по никакъв метод. Аз нямам желание да се боря против хората. Живея с изборите си. "

 

До преди финала в никакъв случай не се е разделял с жена посредством видеообръщение. За него обаче не методът е значим, а резултатът.

ЗАЩО съдебна експертиза РАЗДЕЛИС МОМИЧЕТАТА С ВИДЕО?

" Не съм дал подправени очаквания на никого. Аз взех собствен избор! "

Признава, че е имал благосклонности и към двете дами. Но в техния свят, до момента в който се с снимало риалитито, са били единствено те тримата.

" Ако един мъж има благосклонности към две дами, той по-скоро не е сигурен какво желае да се случи с неговото бъдеще. Трябваше да преценява какъв мъж и човек би трябвало да бъда от тук насетне. И си взех доста хубави уроци за себе си. А това е най-голямата премия! "

Никога не си е мислил за различен избор и резултат. Разбира се, тормозил се е за страстите на Надежда и Магдалена.

" В последна сметка всеки си носи отговорност за личното прочувствено здраве. Аз влязох самичък и излязох самичък - хубави моменти, евентуално развиване... Излязох самичък с доста прекрасен житейски опит. Не съм благополучен от обстоятелството, че те са минали през такова прочувствено прекарване. Но всички, които сме там, знаем за какво сме там! "

" Не съм подлъгал никого, не съм споделил " Взимам теб и по-късно довиждане ".

Да излъжеш партьора си за него е най-лошото нещо, което може да стане. Против мнението е, че бяга от отговорност и счита, че в случай че обичаш някого, това би ти дало мощ.



Видеосъобщението на Алек на финала

„ И в този момент идва трудното… Сигурно се чудите за какво не съм измежду вас в този дълго чакан миг. Искам да знаете, че не ме интересува какво ще си каже който и да е, с изключение на нас тримата. Не ме интересува какво ще си помислят хората, нямам и не съм пристигнал тук с готови упования. Не чакам схващане даже от вас, тъй като аз самият не се разбирам изцяло в последните няколко седмици. Честно казано, не ме интересува въобще, че могат да ме одобряват за страхливец или като някой, който се пробва да избяга от отговорност. Мисълта да застана пред всяка от вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици. Убеден съм, че в този миг не мога да взема изрично решение. Убеден съм, че каквото и да реша, ще бъде по едно и също време и вярно, и неверно, тъй като огромният въпрос е дали един мъж може в действителност да бъде влюбен в две дами по едно и също време. И отговорът, съгласно мен, е „ не “. Вероятно трябваше да се разделя с една от вас, тъй че да ми е по-лесно да се отдам на другата. Но не събрах кураж! Вероятно тъй като съм слаб и си давам сметка за това прекомерно късно. Моля ви да ми простите! Каквото е писано, ще стане! “, разгласи Алек, изтъквайки, че не се усеща подготвен да вземе крайното си решение поради мощните усеща, които изпитва и към двете дами по едно и също време.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР