Популярен столичен бар се оказа вчера мястото, където се раздадоха

...
Популярен столичен бар се оказа вчера мястото, където се раздадоха
Коментари Харесай

Галка от „Каризма“ раздава златни патета! Певицата показа убийствена секси визия и разкри в кого е влюбена


Популярен столичен бар се оказа през вчерашния ден мястото, където се раздадоха най-вече „ златни патета “ в цели 15 категории за нова българска музика, писа „ България Днес “.

Вместо по площадите, където е най-честата им разходка по света, прословутите жълти патета бяха използвани по нашенски във тип на статуетки за нови, одеве „ излюпени “ и към този момент устойчиво наложили се на поп сцената музиканти, реализатори, диджеи и клипмейкъри.

Погледите на публиката и на самите уредници на събитието, срутило с юношески размах рамките на клубната субкултура, бяха приковани от раз от две певици с паметен статут - Галя от „ Каризма “ и Белослава. Бившата дуетна партньорка на Миро призна, че е дохвърчала от Лондон особено за обичаната си БГ тайфа. „ Влюбена съм в „ Молец “! “, разгласи от сцената Галка, без ни минимум да се смути от шегичките на водещия Кольо Млякото, за нейната възраст. Клубната юноша реагира бурно на появяването на поп звездата, която не се бе вясвала от години на музикални събития в родината. Тоалетът на певицата подсещаше за един „ съкратен “ Азис от концерта на Тони Стораро, защото от черната рокля на театралната експоловинка на Миро нечия ръка бе „ откъснала “ влачещия се на километри шлейф на костинбродския славей. „ Какви крайници! Нямам думи! “, шептяха си младежи, забили взор в обилно разголените бедра на Галка. Тя пък, като че ли благодарение на вълшебна пръчица, приличаше едно към едно на поп дивата от началото на кариерата й . До финала известната изпълнителка не спираше да снима обичаните си „ молци “ и да им прави влюбени муцунки от сантиметри разстояние.



В плен на любовта се оказа и поп иконата Белослава. В небрежарски жанр, подобаващ за дискотека на морския бряг, щерката на именитата актриса Анета Сотирова развъртя на сцената снага на гимназистка. „ Всичко отминава, единствено любовта остава! “, провикна се звездната певица, с което удостовери слуховете за ново сантиментално ентусиазъм в живота си. Белослава остави без мирис, като напрегръща мощно изгряващата си колежка Яна. Нейният дебютен албум и дуетно парче с мега нашумелите „ Гена/Жлъч/Гривоговор “ - „ Под кожата ми “, обраха „ патетата “ в три категории, като самите рапъри също си потеглиха с обособена статуетка.

Напук на писанията, че Боро Първи в последно време не се отделял от бременната си половинка, нахаканият рапър цъфна в бара, с цел да стисне крепко за човката премията си в категорията „ гангста паток “. „ Къде съм в този момент, къде бях преди! “, тегли чертата от сцената Боро. „ Свирах се в една гадна квартира за триста лв. на месец на няколко метра отсам “, разкри скандалният и в обществените мрежи реализатор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР