Който готвил, готвил, който се женил, женил, сезон 6 на

...
Който готвил, готвил, който се женил, женил, сезон 6 на
Коментари Харесай

Който готвил - готвил, който се женил - женил, сезон 6 на Hell's Kitchen вече приключи

Който готвил, готвил, който се женил, женил, сезон 6 на Hell`s Kitchen към този момент завърши. Ексцентричният кулинар Лъчезар Чоткин е огромният победител в този сезон на кулинарното предаване. Той готви един до друг със своята обичана Камелия, Димитър, дружно със своята половинка Симона, един от върлите му съперници Георги и Чимидова.
 Иван Сарамандов в Hell's Kitchen - новият любим на феновете
Кой е новият любим на феновете в Hell`s Kitchen

Новото попълнение, което бързо се трансформира във любимец

На Станислав помагаха кулинарният Сарамандов, постоянно надъханата Никол, Славейко, любимката на публиката Царина и Полина.​ Станислав Димитров, който остана на второ място, началник Виктор Ангелов дефинира за кулинаря с максимален прогрес. Амбицията, отдадеността и бързото пригаждане обаче бяха качествата, които донесоха на неговия съперник Чоткин огромната премия от 100 000 лв..

Лъчезар Чоткин e роден в с. Червен Брег, само че от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от четири години е в английската столица - Лондон, където работи като трети основен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за международни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Cardi B и футболния тим на Челси. Напуска работа малко след покачването си, с цел да взе участие в Hell " s Kitchen.

Що се отнася до звездния тим, там ден преди огромния край риалити звездата  Александра Гърдева  стана " Най-добрият готвач измежду звездите " тази година. Психоложката победи поп фолк дивата Бони, която остана на второ място в звездната конкуренция. Враждата сред двете дами беше едно от централните събития в тима на Златните и беляза тяхното показване през последните няколко седмици.
 Владимира Влахова в
След присъединяване в Hell`s Kitchen - какво се случва с преводачката и порноактриса Владимира

Интересни елементи от кухнята на филмите за възрастни

И като стана дума за омраза, в реда на нещата е да кажем, че участниците този сезон бяха принудени да преиграват повече от всеки път. Скандалите сред тях, граничещи със селски кавги, започваха от нищото и в множеството случаи изглеждаха в действителност нелепи.

Да не загатваме, че докато готвят, състезателите правеха гаф след гаф и то такива, които не си разрешават даже непрофесионалистите в Master Chef да вземем за пример. На моменти участниците в Hell`s Kitchen, показани като отлични готвачи, работили в заведения за хранене със звезди Michelin, готвили на звезди и на кралски особи, изглеждаха като хора, които не могат и едно яйце да опържат, бъркат предписания, които готвят всяка вечер, изпускат, чупят, единствено и единствено да има още мотиви за викове.
 Симона Манолова от Hell's Kitchen - от най-подигравания до най-обичания участник
Симона Манолова от Hell`s Kitchen - от най-подигравания до най-обичания участник

Нови промени в Кухнята на Ада

В търсене на представление, което вероятно да оказва помощ за качване на рейтинга, готварското риалити напълно се обърна на цирк. Плетяха се какви ли не интриги, мъже ронеха сълзи като дребни деца и то съвсем всеки епизод, до момента в който дамите бяха на прага да си оскубят косите и да скъсат куртките си.

Като за похлупак, в този сезон се развихри и любовна история сред Димитър и Симона, в която като цяло няма нищо неприятно, стига да не беше приключвала по още веднъж толкоз нагласен и безразсъден метод с предлоение за брак и то тройно (освен Димитър, Чоткин и Станислав също предложиха) точно в кухнята Ада, единствено и единствено да се направи платена реклама на избрани бижута. 
 Една жена, четирима мъже и доста недоволни фенове - ето какво се случва в Hell's Kitchen
Една жена, четирима мъже и доста недоволни фенове - ето какво се случва в Hell`s Kitchen

Всички недоволстват от отпадането на Царина Цанева

Ако тази година ни беше мъчно да изберем кое риалити предаване на гледаме, от Hell`s Kitchen взеха решение да ни улеснят, като предложат всичко вкупом, тъй като с изключение на готвене, което по всичко проличава тази година не беше акцентът, кулинарното шоу (да, тази дума му приляга най-точно) беше с детайли на " Един за различен ", " Ергенът " и турски сериал.

И за разлика от ергенът Алек Младенов, който по този начин и не си избра половинка, тъй като избяга като мишка, в Hell`s Kitchen дори се стигна до предложение за брак. Да, ясно ни е, че рейтингът е значим, но пък е хубаво да се напомни на продуцентите каква е главната концепция на това предаване, поради която хората по света и в България (искат) го гледат - просто едно кулинарното съревнование за професионални готвачи. Толкова и нищо повече.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР